Slik får du Leightons vakre glød

Leighton Meester, best kjent som den utspekulerte, bortskjemte jenta «Blair» i Gossip Girl, har en litt mer rocka og avslappet stil utenfor settet.

På MTV Movie Awards i år hadde hun lagt hårbøylene «på hylla» og kjørt en enkel sminke med håret løst. I dag får du en guide på hvordan du enkelt kan kopiere denne sminkelooken.

– Start som vanlig med å legge en primer i ansiktet. Dette gjør du for at sminken skal holde seg på plass hele dagen og fordi en primer vil fylle inn linjer og porer man kan ha i ansiktet.

– Leighton har en fin glød i ansiktet, så bruk en foundation som gir glød. Har du blanke partier i ansiktet fra før, kan du legge en matt foundation og heller påføre et shimmerprodukt på kinnene etterpå.

– Legg en concealer under øynene og på andre ujevnheter i ansiktet (kviser o.l.) om du føler du trenger det.

– Bruk en bruntonet blush og legg den på kinnene og dra den bak mot hårfestet. Bruk en med shimmer som vil gi deg litt glød. Legg også et solpudder der hvor solen treffer ansiktet – Pannen, kinnene og haka.

– Leighton har brukt en veldig enkel øyensminke, med tykk eyeliner som er litt sotet. Start med å prime øyenlokket med en primer, da slipper du at øyenskyggen legger seg i en stripe i globalen, kalt «creasing».

– Legg en hudfarget øyenskygge på øyenlokket, legg så en lyserosa øyenskygge over for å få hint av rosa på øyenlokket. Dus ut kantene. Du kan bruke en matt øyenskygge, men Leighton har brukt en med litt shimmer i seg.

– Ta så en svart eyelinerblyant og legg eyeliner på øyenlokket, legg en tykk liner. Etterpå tar du en smudgebørste eller en Q-tips og soter til eyelineren. Legg også svart eyeliner på våtkanten både nede og oppe (tightlining).

Bruk samme børste/q-tips og sot litt under øynene óg – Ikke påfør mer eyeliner, bruk restene som er på børsten/q-tipsen som du brukte tidligere.

– Påfør mascara. Ikke påfør så mye mascara på de nedre øyenvippene.

– På leppene kan man bruke en nude brunrosa leppestift. Avslutt med en blank lipgloss.
TIPS: For å få illusjon av ekstra fyldige lepper kan du legge litt shimmer midt på leppene og i amorbuen.Bildekilde: Getty Images, produsentene

Skrevet av: Malin

Malin er ei 22 år gammel jente fra Stavanger. Hun skal hovedsaklig skrive artikler om sminke her på Femelle.no. På fritiden blogger hun om skjønnhet på sin personlige blogg, http://mallo88.blogg.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul