Slik holder du festkjolen på plass

Føler du deg ikke helt klar for å kle deg i den åletrange partykjolen, eller har kjolen kanskje en vrien utrigning? Hemmeligheten er å velge riktig undertøy!

Uansett hvor pen kjolen er hjelper det lite om det under ikke sitter riktig. Og hva gjør du om kjolen din har bar rygg, eller du vil skjule en bh-stropp? Hemmeligheten er å finne det undertøyet som hjelper deg med akkurat det problemet du står overfor, og som samtidig er flatterende.

Multifunksjonelt undertøy
Asymmetriske kjoler er trendy denne sesongen, men det kan være en utfordring å kle seg i. Dilemmaer om du bør gå uten BH, eller vise stroppen har herjet mange. Løsningen er ikke verre enn å gå til innkjøp av en multifunksjonell BH, som har mange ulike måter å feste stroppene på. Slik får du en BH som er tilpasset kjolen, og du kan justere den slik at den passer den nyinnkjøpte asymmetriske kjolen. En multifunksjonell BH kan også være løsningen til tubekjoler og halterneck-kjoler, og er et must i mange jenters klesskap!

Har du siklet etter en stilig kjole med bar rygg, men latt være på grunn av fremtidig synlig bh-kant? Da bør du gå til innkjøp av en vinge-BH, som du rett og slett fester på brystene. Den gir bra kløft, samtidig som den løfter og holder. Nå kan du trygt bruke kjoler med bar rygg til enhver fest.

Noen kjoler har så dyp utrigning at det er umulig å ha på seg noen form for BH under. De er lekre, men du vil ikke gå hele festen å bekymre deg for at ikke utstyret faller ut. For å unngå å blottlegge deg selv kan du bruke puppetape. Den festes langs utrigningen, og holder kjolen på plass hele festen.

Hold in
Hold-in-produkter blir stadig mer populært, og valgene er mange. Strømpebukse med ekstra hold, body, kjole, midjeformer – du har mange hjelpemidler til å komme inn i favorittkjolen din. Glemte du de treningsavtalene tidligere i høst, og bekymrer deg stadig for at antrekket ikke ser like bra ut, kan du med fordel prøve et hold-in-produkt.

Stadig flere velger hold-in for hele kroppen. Vil du gjemme bort litt valker under partykjolen kan du med fordel velge en hold-in-kjole eller body. Disse holder midjeområdet på plass og gir flott fasong, og tryller bort antydningene til valker som de fleste av oss har. Fordelen med å velge hold-in for hele kroppen er at du slipper den ekstra sidevalken som en stram strikk fra strømpebuksen fort kan gi. Skal du inn i partykjolen kan dette være et godt valg for å unngå å dele opp formen. Bruker du derimot skjørt og bluse kan du like gjerne kle deg i hold-in strømpebukse eller underskjørt for å fremheve formene.

Noe av det viktigste når du velger å bruke hold-in-produkter er at du velger riktig størrelse. Det er enkelt å gå for den tryggeste løsningen ved å velge large for å være sikker, men dette kan gi feil utslag. Kjøper du for stort hold-in-produkt så har den ikke riktig effekt , og du kan ende opp med en form som absolutt ikke er flatterende.

Kjør trygt og hør med ekspertene på butikken for et bra resultat.Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

En kommentar om “Slik holder du festkjolen på plass

  1. Savner bilder i teksten. Noen av tingene du nevner, vet jeg ikke hva er engang.. Kjekt å da kunne se hvordan de ser ut.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul