Slik styler du pelsjakken

Pelsjakken er uten tvil på moten i høst, og den kommer i mange forskjellige former og farger. Vi viser deg hvordan du kan style den.

Butikker over hele landet har fått inn mange fine fuskepelser, og prisene er aldeles ikke noe å klage på. Du kan derfor holde deg varm med god samvittighet, samtidig som du ser trendy ut. Den deilige jakken er like fin til hverdags som til fest, og i tillegg til å være god og varm, tar den seg ekstremt godt ut på en hver kropp.

Pelsjakken har vært i motebildet en god stund, og er som regel mest populær når bladene faller fra trærne og kulden smyger inn. Den er hot både på catwalken og blant kjendisene, og ser både luksuriøs og feminin ut. Det som kanskje kan være vanskelig å vite for mange, er hvilket antrekk du kan ha pelsjakken til og hvordan du styler den. Pelsjakken kan pyntes både opp og ned etter eget ønske.

Her er to forskjellige antrekk som viser hvordan du kan style pelsjakken:

Antrekk 1: Det hverdagslige antrekket med jeans, som du også kan bruke UGG’s, eller støvletter til. Bruk gjerne et fargerikt skjerf for å piffe opp antrekket.

Antrekk 2: Et litt mer pyntet antrekk som både holder deg varm og glamorøs. Vi har valgt en dusrosa blondekjole til den beige pelsjakken for en mer romantisk look.

Møt kulden og den kommended vinteren med åpne armer i en varm og fin pelsjakke!Bildekilde: Getty Images, produsentene

Skrevet av: Julianne

Julianne Bakke er ei glad og utadvendt jente på 19 år fra Molde, med stor interesse for mote og skjønnhet. Til daglig jobber hun på mia bao og er en livsnyter som elsker å trene, reise, shoppe, være sammen med sin fantastiske kjæreste og venner.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul