Smink deg som Hilary Duff

Mange kjenner henne fremdeles som Lizzie McGuire fra Disney-serien med samme navn. Dette er dog 5 år siden, og siden den tid har 23-år gamle Hilary Duff vært å se i flere filmer som «Material girls» og «Cheaper by the Dozen», samt suksess-serien «Gossip Girl».

På løperen denne gang gikk Hilary Duff for en ”laid back” stil, som samtidig er tøff og sexy.

Slik kan du kopiere sminken til Hilary Duff:

1. En god base som passer din hudtype er et must. Har du fet hud, tørr hud etc, det finnes en foundation for en hver hudtype. Husk concealer om du har noen urenheter eller røde partier du ønsker å dekke til.

2. Solpudder hører med til denne varme looken. Ikke bruk for mye, men ta litt i T-sonen (panne, nese, hake), og litt i kinnene om du ikke ønsker å bruke rouge.

3. Det er altså ikke nødvendig å bruke noe annet enn solpudder i kinnene på denne looken, men om du alikevel ønsker det, anbefaler jeg å bruke en rouge som er litt mørkere. Det skal absolutt ikke brukes mye rouge her, kun for å definere kinnbena.

4. Det er øynene som er i fokus her, og Hilary Duff har brukt en mørk brun øyenskygge som passer til hennes brune øyne. Denne har hun brukt over og under øynene for å få en sotet og helhetlig look.

5. Bruk litt highlighter rett under siste del av øyenbrynene for å heve de litt. Om du ikke har dette, fungerer det også med en hvit øyenskygge.

6. Påfør så mascara på vippene oppe og nede.

7. På leppene har Hilary Duff brukt en leppestift med litt ferskenfarge og et hint av gloss i. Her kan du eventuelt bruke en leppestift med litt farge, og deretter påføre litt lipgloss for å få den rette ”touchen”.


De fleste av disse produktene kan du få tak i på nett, hos makeupmekka.no.

Vakre Hilary Duff har kommet seg bort fra Disney-stempelet, og er en lovende ung skuespiller og artist, her på den røde løper.


Kilder: imdb.com
Bildekilder: produsentene, hilaryimages (Lånt under avtale).

Skrevet av: Jeanette

Jeanette Sæther er 23 år og ferdig med 1 år av hennes bachelorgrad i journalistikk på deltid gjennom NKS nettstudier og Høgskolen i Oslo. Hun er vel det man kan kalle over gjennomsnittet interessert i mote og drømmen er en framtid hvor hun kan jobbe med både mote og journalistikk. Hun er opprinnelig fra Oslo, men bor for tiden i Trondheim. Til daglig driver hun bloggen feathersfromabird.com.

En kommentar om “Smink deg som Hilary Duff

  1. Tusen takk for guiden! Denne skal jeg prøve og Hilary Duff er jo utrolig pen og talentfull!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul