Smink deg som stjernene i SATC 2

Ikke bare kler de seg fantastisk, de blir sminket smashing også.

Miranda:
Miranda er den mest ærlige og vherdagslige av jentene i gjengen. Hun er rødhåret og lys i huden, noe hun gjerne framhever med sminken sin.

1. Begynn med en lett og lys base. Hold fokus på å holde huden lys. Det er veldig vakkert, så dropp solpudder. Dropp pudder også, for en naturlig hud med masse glød.
2. Litt consealer under øynene for å dekke til mørke ringer og lysne øyepartiet.
3. Legg en rouge i en lys fersken- eller kobbertone.
4. Miranda har som regel naturlige fargetoner på øynene. En lys og matt øyenskygge over hele lokket, og en bruntone i globallinjen for dybde i øyet. Grønne farger i øyenskyggen er også kjempefint for de med rødlig hår, om noen vil ta den steget lengre enn Miranda.
5. Legg en våt eyeliner ved den øvre vippekanten, og en svart kajal ved den nedre vippekanten.
6. Påfør svart maskara.
7. Avslutt med en leppestift i en varm, orangetone. Husk lipliner under slik at leppestiften blir jevnere og sitter lenger.

Carrie:
Carrie er den trendige og sprudlende karakteren i gjengen. Hun eksprimenterer ofte med sminke og stiler, og er ikke redd for å prøve noe nytt.

1. Carrie har også en medium dekkende base.
2. Og consealer må man alltid ha. Under øynene og på røde prikker og partier.
3. Påfør en ferskenfarget rouge akkurat på ”eplet”. Smil, og legg den på kjakens høyeste punkt.
4. Hun har lagt en gråtonet øyenskygge over hele lokket, og under øyet. Grått er kjempefint til blåøyde. Husk å ton skyggen godt ut, altså; ingen skarpe kanter!
5. Påfør en tynn eyeliner langs den øvre vippekanten. Bruk en hvit eller gul kajal på våtkanten.
6. Påfør godt med svart maskara på vippene oppe og nede.
7. Avslutt med en lipgloss i en naturlig farge. Til grå øyenskygge er det veldig lekert med lyserosa lepper, slik som Carrie er sminket på dette bildet.

Samantha:
Den sensuelle og dramatiske kvinnen i flokken. Her er det alltid et dramatisk uttrykk i enten øynene eller leppene.

1. Basen til Samantha er mer dekkende og matt. Velg en foundation som har medium dekkevne og matter ned. Bruk også solpudder siden du mest sannsynelig skal jakte på menn i mørke barer og utesteder. Legg solpudderet som et tretall. I pannen, under kinnbeinet og under haken
2. Consealer under øynene og på eventuelle røde partier.
3. Legg en naturlig rouge i en brun- eller lys rosatone.
4. Øynene i fokus. Påfør en lys øyenskygge på øyebrynsbeinet og i øyekroken for et hevet og åpent blikk.
5. Legg en mørk skygge i globallinjen, og ytterst på lokket for å få katteøye-effekt. Ton den ut og oppover med en stor sminkekost. Husk å legg skygge under øyet også.
6. Påfør eyeliner langs vippekanten oppe. La den bli tykkere og tykkere jo lenger utover du kommer, og la den ende i en liten spiss.
7. Gre på godt med svart maskara, gjerne to-tre lag.
8. Samantha har valgt en leppestift i en lys lillatone. Det er veldig kledelig når man har fokusert på øyenene. En matt leppestift gir det mest naturlige resultatet.

Charlotte:
Den klassiske, søte og prektige Charlotte. Hun er alltid stilfull og vakker, og alltid enkelt sminket.

1. Legg en lett foundation og fikser med litt pudder.
2. Som alltid: consealer.
3. Charlotte har alltid veldig frisk hud, akkurat som rett etter en joggetur (noe hun ofte gjør i serien). Påfør litt lyserosa rouge akkurat på kinnbeinet.
4. Påfør en lysebrun skygge over hele øyelokket bare for å markere øynene. Legg litt under øyet også.
5. Legg på ganske masse maskara på de øvre vippene for å få dådyrøyne-effekten. Trenger ikke noe særlig maskara på de nedre vippene, men hvis du ønsker kan du eventuelt legge et tynt lag.
6. Avslutt med en leppestift i en naturlig farge. Charlotte har alltid litt farge på leppene, men de holdes som oftest naturlige.Bildekilde: imdb.com

Skrevet av: Cathrine Formoe

Cathrine Formoe er en livsnyter på 22 år. Hun studerer journalistikk, og flytter snart down under for å gjøre ferdig bachelorgraden sin der. Hun er også utdannet Make-up artist ved IMC i Stockholm, og ved siden av studiene driver hun eget firma, jobber for Make Up Store, Parfymelle og Femelle.no. Skriver også bloggen http://themakeupstory.blogspot.com om sin store lidenskap, tips&triks og om sminke generelt.

2 kommentarer om “Smink deg som stjernene i SATC 2

  1. Åå, jeg blir gal! Ikke ta det ille opp, men det skrives «conCealer» Som i «conceal» okey?:)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul