Sminketips til rødtopper

De fleste rødtopper har fregner, men vi i Femelle mener at fregnene skal vises i stedet for å dekkes over med sminke. Uansett om du har naturlig rødt hår eller om du har jukset til deg de vakre røde lokkene, så er det ikke alltid like lett å vite hva av sminke som passer best.

Femelles skjønnhetsansvarlig anbefaler alle rødtopper om å eksperimentere med tipsene nedenfor.

Basen:
· Unngå foundation og pudder med rosa undertone. For naturlige rødtopper varmer håret ansiktet, så hold deg til beige eller gul undertone i baseprodukter for det beste resultatet.

· Hvis du har fregner; ikke prøv å dekk de til! Så unngå tunge, altfor dekkende foundationer. Bruk en foundation hvor dine vakre, unike fregner får skinne igjennom.

Øyne:
· Øyenskygger kan du fråtse i! Naturfarger, spesielt grønt, er utrolig fint til rødtopper. Men også plomme, blått, lilla, rosa, mosegrønt, gull og bronse er kledelig.

· Bruk svart maskara til fest hvis du ønsker en mer dramatisk look. Til hverdags vil brun eyeliner og maskara være mest flatterende.

Lepper:
· Korall-, fersken- og rosatoner ser alltid fresht ut.

· Eksprimenter gjerne med røde lepper. Gå for en oransjebaset leppestift istedenfor en blåbaset, siden håret ditt er varmt er det mest flatterende å holde sminken varm også.

Kinn:
· Hvis du har lys hud sats på korall- og ferskenfargede rougetoner.

· Har du litt mørkere hud kan du også gå for en rouge i lillatoner.

Masse lykke til med eksperimenteringen, og husk – Vær stolt av fregnene dine!Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Cathrine Formoe

Cathrine Formoe er en livsnyter på 22 år. Hun studerer journalistikk, og flytter snart down under for å gjøre ferdig bachelorgraden sin der. Hun er også utdannet Make-up artist ved IMC i Stockholm, og ved siden av studiene driver hun eget firma, jobber for Make Up Store, Parfymelle og Femelle.no. Skriver også bloggen http://themakeupstory.blogspot.com om sin store lidenskap, tips&triks og om sminke generelt.

En kommentar om “Sminketips til rødtopper

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul