Solbrilletrender 2012

Skrevet av EliseJB.

Påsken har ankommet og sommeren er heldigvis ikke langt unna. Med andre ord – det er endelig tid for å ta frem solbrillene! De beskytter ikke bare mot UV-stråling og sterkt lys, men er også blitt et moteriktig tilbehør. Et par solbriller kan være det som skal til for å løfte antrekket ditt.

Vi i Femelle viser deg hvilke solbriller du bør gå for i år.

Nøkkelordet for solbrilletrenden er retro, og i år er det hentet inspirasjon fra slutten av 50-tallet, 70-tallet og det tidlige 80-tallet. Ulikt i år er at det er mer av solbriller i unisex. Du står dermed fritt til å velge form og farge som passer deg. Fargene i år er som i alle år sort og brunt. Men også pasteller, neon og sterke farger er noe du kan gå for. Spesielt oransje, gult, grønt og burgunder er farger som fungerer godt. Her har du et utvalg av de ulike trendene i ulike prisgrupper:


Pilotbriller. Brune m/gull fra H&M 49,50 kr. Sorte fra H&M 79,50 kr. Tofarget m/gull fra Asos ca. 120 kr. Brune m/sølv fra Gina Tricot 79 kr. Sorte Ray-Ban ca. 1050 kr. Sorte fra Marc Jacobs ca. 1500 kr.


Runde. Oransje fra Cheap Monday 180 kr. Små runde fra H&M 59,50 kr. Brille m/halv ramme fra Ray-Ban ca. 825 kr. Grågrønne m/detalj fra Prada ca. 1790 kr. Store sorte fra Nastygal ca. 230 kr. Sorte fra Gina Tricot 79 kr.


Unike former og mønster. Sorte Cat Eyes fra Tom Ford ca. 2160 kr. Ovale fra Topshop ca. 180 kr. Hjerteformede fra Monki ca. 100 kr. Firkantede fra Topshop ca. 285 kr. Gule/hvite Cat Eye fra Asos 120 kr. Rosa m/mønster fra MiuMiu ca. 2220 kr.

Formen på brillene kan gjerne være mindre i år. Den typiske pilotbrillen kan nå for eksempel være rundere og frekkere, og de skal helst ikke dekke for mye av ansiktet ditt lenger. Derimot skal de ha en fin form som passer ditt ansikt og din ansiktsform. Detaljer er også fortsatt viktig, spesielt i år. Detaljer som i farger, mønster, effekter i glassene eller på stengene. Logoene skal derimot være små og diskrete. Nytt i år er blant annet materiale i tre og velur.

Du kan med andre ord gå for runde, firkantede, sporty eller crazy former i duse, sterke eller mørke farger. Valget er ditt!

Bildekilder: Produsentene og TeenVogue.

Skrevet av: EliseJB

Elise er ei livsglad jente på 20 år, jobber i klesbutikk og skal studere psykologi i Oslo til høsten. Hun er glad i å skrive og liker å inspirere andre. Elise blogger på elisejb.femelle.no om hverdagen sin, mote og hennes antrekk.

En kommentar om “Solbrilletrender 2012

  1. Tilbaketråkk: Elise JB » Relaxed

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul