Sommerens flotteste kjoler

Sommeren har kommet for fullt, og både strandliv, båtturer og grillfester står på menyen. Det finnes ingen tvil om at en lett sommerkjole er det perfekte antrekket til både strand og fest.

Den ultimate sommerkjolen i år skal være så lang som mulig. Gjerne i flott haremstil laget av et veldig tynt og lett stoff. Noe som er veldig viktig ved bruk av en lang kjole er stylingen. Sørg for å få en gjennomført look. Selv om maxikjolen er sommerens største trend betyr ikke det at andre kjoler er helt uaktuelle. Det er utvilsomt babydoll-stilen som ligger nummer to på listen over sommerens favoritter.

Både pudder, pastell og 80-tallets neonfarger er en hit i år, og det gjør det ikke akkurat enklere å finne den perfekte kjolen. Nå kan man mikse all slags farger og fremdeles være trendy. Solbrun hud ser alltid penest ut i lyse og nøytrale farger, så mitt tips er å gå til innkjøp av en kjole i pudderrosa eller off-white – gjerne en babydoll. Om den er litt gjennomsiktig er det et stort pluss. En ny og veldig populær trend er å vise frem undertøyet på en fin og samtidig litt diskre måte.

I år har du muligheten til å leke deg med all slags farger. Hva med å matche en blå kjole med gule wedges? Da får du garantert et av kveldens mest kreative antrekk, og andre kommer til å se opp til deg for at du faktisk tørr å eksperimentere. Du kan uten tvil legge bort den lille sorte i sommer.

Happy shopping!Bildekilder: Thinkstock photos, produsentene

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Sommerens flotteste kjoler

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul