Sommerens heteste frisyrer

Sommeren er endelig ankommet og det er nå igjen tid for en liten forandring hos frisøren.

Femelle røper hvilke frisyrer som kommer til å bli sommerens fire største hårtrender.

1. For mange jenter, så er det enten kort eller langt hår som gjelder. I sommer derimot kan du faktisk kjøre på med den enkle sparefrisyren, hvor håret skal være halvlangt, ned til skuldrene. Jessica Alba har vært tidlig ute med looken, men også Kirsten Dunst og Alexa Chung har forelsket seg i frisyren.

2. Fletter er så å si alltid veldig populært. I fjor var det den godt kjente Alexander Wang fletten som gjaldt, men i sommer er det en litt mer komplisert flette som har overtatt tronen, nemlig den stilige fiskehalefletta! Når du først har lært deg hvordan det gjøres, så kan frisyren være ferdig på bare noen få minutter. Den er faktisk enklere å få til enn det kanskje ser ut som.

3. En annen frisyre som har gått igjen en god del på den røde løperen, er det klassiske, lange, bølgete håret. Ashley Greene, Angelina Jolie og Cheryl Cole har alle imponert med sine elegante frisyrer. Den er kanskje enkel, men den er alltid like stilsikker. Det finnes bestandig noen som vil misunne deg det lange håret.

4. Den siste frisyren som har tatt av i sommer er en blanding av sparefrisyren og langt, bølgete hår. Stjernene sverger nå til å krølle opp håret slik at det ser kortere ut. Det er ikke så mye som skal til, bare noen få sommerlige bølger gir en slik frisyre mye. Dette er sommeren hvor stritt hår er ut og bølger er HOT.

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul