Sprit opp antrekket med en clutch

Festsesongen er over oss, og jakten på det perfekte antrekk er i gang. Med en kul veske kan du enkelt gjøre antrekket komplett!

Desember byr på flere julebord, romjulsfester og nyttårsfeiring, og flere forskjellige festantrekk. Uansett om du velger den lille sorte, en kul buksedress eller den stilige partykjolen, så blir ikke antrekket komplett uten en kul partyclutch.

Balanser antrekket
Det er mange varianter å velge mellom, men spesielt vesker med detaljer som strass, paljetter eller metalliske detaljer er hot i festsesongen. Selv et enkelt antrekk kan løftes av en stilig clutch i sølv- og strassdetaljer, eller den lille lilla ved siden av den lille sorte.

Velger du en veske med masse detaljer må du huske å balansere resten av antrekket. Ikke bruk masse store smykker på hendene, bruk heller vesken som et eget smykke. For å skape den balansen du ønsker kan du la hender og håndledd være bare, og heller velge et kult kjede eller store øreringer.

Lyser i gull: Asos kr 790, gull og detaljer fra Asos kr 332, gullpaljetter fra Ellos kr 199.

Stilig i sølv: paljetter fra Accesorize kr 585, detaljer i svart fra Topshop kr 499, metallic fra Topshop kr 399.

Den lille sorte: Fra Asos 279 kr, fjær fra Accesorize kr 455, med detaljer fra Forever21 kr 210.

Nagler: RulesByMary/Nelly kr 399, nagler fra Nelly kr 299, rosa nagler fra Forever21 kr 80.

Hard som stein: Steindetaljer fra Nelly kr 299, strassdetaljer fra Forever21 kr 220, blondedetaljer fra Asos kr 467.Bildekilde: produsentene

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

En kommentar om “Sprit opp antrekket med en clutch

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul