Stem: «Norges Best Kledde Blogger»

Nomineringen er avsluttet og dere lesere har stemt frem seks verdige finalister. Hvem vil bli kåret til «Norges Best Kledde Blogger»?

Det kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse at toppbloggerne har kapret til seg finaleplassene. Det er en grunn til at de har så mange lesere. Det er dere som har nominert de og nå gjenstår det kun å stemme på DIN favoritt! Avgi din stemme nedenfor.

«Jeg vil nominere Caroline Berg-Eriksen, bedre kjent som fotballfrue. Hun fortjener å vinne p.g.a. sine fantastiske outfit, uansett vær, tidspunkt, eller anledning ser hun helt fantastisk ut!» – Fast leser av Carolines blogg.


«Jeg synes helt klart Marthe Borge burde være en av de nominerte her. Hun har mange lesere som ser på hennes klesstil som en stor inspirasjon. Hun får også ofte kommentarer på bloggen sin om at hun kler seg i moteriktige klær som leserne også har råd til å kjøpe. Alt trenger ikke være så dyrt for å være fint.»
– Fast leser av Marthes blogg.

«Lene Orvik! Helt fantastisk stil!» – Fast leser av Lenes blogg.

«Ulrikke Lund. Hun har alltid klær som er kule, hun liker å skille seg ut og velger derfor plagg alle andre ikke har. Stilen hennes er egen og ser aldri feil ut. Et stort forbilde når det gjelder klesstil. Jeg synes absolutt Ulrikke er den beste kledde bloggeren i Norge!» – Fast leser av Ulrikkes blogg.

«Jeg vil nominere Ina fra mewkid.net fordi hun har sin egen stil som er veldig fargerik og fin.» – Fast leser av Inas blogg.

«Annette Haga, fordi hun har veldig bra stil og virker som et bra menneske :)» – Fast leser av Annettes blogg.

Stemmingen avsluttes førstkommende søndag.

Bildekilder: Fra alle bloggene.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

27 kommentarer om “Stem: «Norges Best Kledde Blogger»

 1. Min stemme går HELT klart til Ulrikke Lund. Denne bloggeren har jeg fulgt siden hun begynte bloggingen sin. Hun har en helt fantastisk nydelig stil og fortener tittelen «best kledde blogger» uten tvil !;D

 2. her mangla det noen…

  elsker stilen til Hedvig (the-northernlight), hun fortjener å vinne mest av alle.
  og Elise har fantastisk stil (livingdoll).

  fotballfrue burde jo ikke være med på lista, sant jenta kler seg fin men hun har jo ikke stil. det er alltid så matchie matchie og boring!

 3. Absolutt fotballfrue, elsker stilen hennes:) Nydelig er hun også. Håper du vinner, Caroline :) Stor klem fra meg.

 4. Valget var ikke vanskelig å ta. Ina – Mewkid, såklart! Fulgt bloggen lengelenge. Fargerike fine-Ina :-)

 5. Ina / Mewkid. Helt klart! Ho har en fantastisk, særegen, inspirerende, livlig og oppmuntrende klesstil. Og dette i tillegg til en flott personlighet, som kommer frem i bloggen, som gjør ho enda mer spesiell og oppmuntrende. En kan jo ikke bli annet enn glad! =D

 6. Min stemme går uten tvil til Caroline Berg Eriksen! Det finnes ingen annen som er bedre egnet for denne prisen. Det er ingen tvil om at Fotballfrue er Norges Best Kledde Blogger! Caroline ser like fin ut på alle bilder, og hun har et klesskap som jeg tror er alle jenters drøm (ihvertfall min!).

 7. Det her MÅ bli Marthe. Hun bruker klær jeg også har råd til. Hun er en STOR inspirasjon for meg og jeg elsker hennes outfits, eller Moutfits som hun selv kaller dem.

 8. Den eneste jeg ikke har hørt om er Marte Borge, og det er hun jeg synes har finest stil. Min stemme går selvfølgelig til henne! Helt utrolig kul stil!

  Kom ikke som et stort sjokk at Ulrikke Lund, Lene Orvik, Annette Haga og Caroline Berg Eriksen var med! Hehe, men Mewkid var en liten overraskelse, helt unik stil….

 9. Ulrikke Lund FTW!!

  Hva fotballfrue gjør på denne listen er helt uforståelig. Makan til samling av harry cocktailkjoler skal man lete lenge etter.

 10. Definitivt Ulrikke! Har lest bloggen hennes fra starten, og det siste året har jeg bare blitt mer og mer imponert over alt hun kler seg med. Fantastisk! Ikke bare klær, men et lite stykke kunst også!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul