Stilinspirasjon: Lady Kate

Lady Kate ser alltid elegant og sammensatt ut. Det britiske folket elsker henne fordi hun er jordnær, men også for hennes sterke motesans.

Kate blander high street med litt dyrere plagg, og er kjent for å bruke plaggene gang på gang. Hun er også veldig selvsikker, så sikker at hun valgte å sminke seg selv på bryllupsdagen da hun giftet seg med prins William av Wales. Som en fremtidig dronning av England er det viktig å se klassisk og sofistikert ut. Kate har et par nøkkelplagg som hjelper henne med å holde stilen ung og frisk:

Knehøye støvler. Kate er kjent for bena sine. Men slike lange muskuløse ben ville det vært en skam å dekke dem til med bukser, noe Kate er fullstendig klar over. Hun har derfor en liten hær av knehøye støvler, ofte sorte semskede med høy hæl eller klassiske brune ridestøvler.

Miniskjørt og skreddersydde jakker. Kate har et hav av miniskjørt, som sammen med de knehøye støvlene gir henne et trendy, men elegant antrekk. Hun har gjerne klassiske blazere eller tweedjakker til fra Topshop, Zara eller skreddersydde fra Savile Row i London.

Klassiske vesker. Kate er selv stor fan av Mulberry, og har både en blå ‘Hellier’ og en knallrosa ‘Araline’ i samlingen sin. Hun har også en såkalt ‘D-bag’ fra italienske Tod’s, som er oppkalt etter prinsesse Diana.

Hatter. Under det kongelige bryllup 29. april var det nok mange som la merke til prinsesse Beatrices merkelige hattekreasjon, men Kate er minst like kjent for sine såkalte ‘fascinators’. Å gå med slik fjærprydet hårbøyle krever mot, men er du grevinne av Cambridge, så har du vel det som trengs? Kate pleier iallefall å ta på seg en festhatt så ofte hun kan.

Kjolen. Alexander McQueen-designer Sarah Burton designet den fantastiske brudekjolen, inspirert av Grace Kellys brudekjole fra 50-tallet, men det var da Kate viste seg i en kongeblå kjole fra brasilianske ISSA, at verden fikk øynene opp for den fremtidige dronningen. ISSA er en av Kates yndlingsmerker, og nok et eksempel på at du kan se flott ut uten å bruke titusener av kroner på en kjole (den kongeblå kjolen kan bli din for rundt 3000 kr).

Vil du se ut som Kate? Sjekk ut støvler fra Bianco, jakker og skjørt fra Zara, vesker fra Mulberry, hatter fra Accesorize og sett en ISSA-kjole på ønskelista.Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Alexandra

Alexandra Redisch er en 23 år gammel jente fra Drammen. Hun bor for tiden i Wales hvor hun holder på med en master i kreativ skriving. På fritiden elsker Alexandra å skrive krim, samt jenteting som mote, shopping, sjokolade, hatter, og søte små hunder. Ellers blogger hun på http://noublesso.wordpress.com.

2 kommentarer om “Stilinspirasjon: Lady Kate

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul