Stjel looken til Rachel McAdams

Den kanadiske skuespilleren Rachel McAdams har spilt i mange filmer, men de mest kjente har nok foreløpig vært ”The Notebook” og ”Mean Girls”.

Hun har et stort skuespillertalent og ble oppdaget i ung alder da hun var på teatercamp i St. Thomas. Rachel har spilt i en rekke storfilmer og vunnet priser for blant annet ”Beste Kvinnelige Gjennombrudd” for Mean Girls, og ”Beste Kyss” for det romantiske dramaet ”The Notebook”.

Om ikke lenge får du se henne i filmen ”Sherlock Holmes – A Game of Shadows”, hvor hun spiller mot blant annet Jude Law og Robert Downey Jr. Filmen har premiere i desember i år.

Rachel McAdams har en søt, men elegant stil. Hun bruker mye den klassiske looken, med nøytrale farger på øyne og røde lepper. Her er en guide til hvordan du enkelt kan kopiere den elegante looken til Rachel.Produktene og prisene er hentet fra Makeupmekka.no.

– Start med å legge en primer over hele ansiktet. Dette gjør du for at sminken skal holde lengre. Primeren vil også fylle inn fine linjer, porer og andre ujevnheter i ansiktet.

– Legg så en foundation for å jevne ut fargen i ansiktet. Start ved nesen og blend foundationen ut mot hårfestet. Husk å dra det nedover halsen også. Rachel har en naturlig fin hud med litt glød i kinnene.

– Har du noen ujevnheter som kviser, sprengte blodkar, mørke ringer under øynene eller annet, så kan du legge en concealer på de områdene. Husk å sette alle våte produkter (foundation, concealer og lignende) med et pudder for at sminken skal holde lengre og sitte på plass hele dagen.

– Bruk en ”skittenrosa” blush, rosa med litt brunt i, og legg den under kinnbenet for å framheve kinnbena. For å finne kinnbena kan du suge inn kinnene dine, og da vil du se hvor det går innover i ansiktet. Akkurat der skal du legge blushen. Rachel er ikke så veldig brun, så unngå å bruke solpudder til denne looken.

– For å få de sexy forførende øynene legger du en champagne farget øyeskygge over hele øyelokket. Legg så en matt lysebrun øyeskygge i globalen. Ta en blendebørste og dus ut kantene/overgangene.

– Legg en mørk brunfarget eyeliner på øyelokket og en brun/sølv (Taupe) farget eyeliner under øynene, og på våtkanten. Avslutt med mascara.

– For å få fargen på leppene som Rachel har, må du bruke en bærfarget leppestift. Start med å ramme inn leppene med en lipliner i tilsvarende farge. Dette gjør du for at leppestiften skal sitte lengre, og for å unngå at leppestiften skal skli ut i linjer som man kan ha rundt munnen.
TIPS: For å få en illusjon av større lepper kan du legge en litt lysere rosa farge på midten av leppene. Avslutt med en lipgloss.Bildekilde: Produsentene, Getty Images

Skrevet av: Malin

Malin er ei 22 år gammel jente fra Stavanger. Hun skal hovedsaklig skrive artikler om sminke her på Femelle.no. På fritiden blogger hun om skjønnhet på sin personlige blogg, http://mallo88.blogg.no.

En kommentar om “Stjel looken til Rachel McAdams

  1. Etterhvert som jeg hadde lest mer og mer av denne artikkelen, tenkte jeg: «Yes, endelig en som faktisk kan sminke!» Jeg forventet meg nemlig slike sminketips som man får i f.eks. nett-Topp, og de synes jeg ikke er særlig gode. Så så jeg at det faktisk var deg Malin som hadde skrevet det, og jeg begynte faktisk å le! På en positiv måte altså, det var en gledelig overraskelse :D

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul