Stjel stilen til Maria Meland

Hvilken kvinne kan med hånden på hjertet si at de ikke fikk lyst på en skinnskjørt nå?

Motebloggeren Maria Meland kan det å kle seg, og det lekre skjørtet kommer fra Oasis. Sammen med en enkel hvit topp ser dette antrekket utrolig stilig ut. Maria kjører også litt av undertøytrenden ved å vise frem litt av sin sorte bh. Naglebeltet i midjen gir fra seg en litt mer rocka signatur.

Et slikt antrekk kan du ha til hverdags og til fest. Det eneste som trenger å byttes ut mellom dag og kveld er skoene. Til hverdags kan du bruke sorte sandaletter eller clogs og til festen ser det best ut med sorte pumps. Boots anbefales ikke. Det kan fort bli litt for mye.

Slik kan du også få et lignende antrekk som Maria.Bildekilde: Mariaz.blogg.no, produsentene

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Stjel stilen til Maria Meland

  1. Hm.. litt intenst for min del. Så derfor kan jeg med hånden på hjerte si at jeg ikke fikk lyst på et skinnskjørt nå. :)

  2. Jeg kan også med hånden på hjertet si at jeg ikke fikk lyst på skinnskjørt, men det betyr ikke at antrekket ikke var fint, for det var det :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul