Stylight kommer endelig til Norge

Lei av å handle hos de samme butikkene gang på gang?

Endelig har Stylelight kommet til Norge!
Etter å ha åpnet to kontorer i London og New York for mindre enn åtte måneder siden tar Stylight det neste skrittet. Det München-baserte e-handelsselskapet presser sin globale ekspansjon til et høyere nivå og fra 4 mai 2015 strekker Stylight seg ut i det europeiske markedet, og vil være tilgjengelig i totalt 14 land med Norge og Belgia.
Stylight.no samarbeider i starten med butikker som Stylepit og Ellos og 60.000 nye produkter tilgjengelig gjennom Stylight Norge.

Stylight henvender seg til ulike målgrupper ved å ha landets beste marked tilpasset de ulike landene. Som Stylights administrerende direktør og medgrunnlegger, Benjamin Günther sier: ”Velkommen Belgia og Norge, til verdens raskest voksende online garderobe”.

“Å åpne opp to nye Stylight nettsider i to nye land er en logisk del av vår ekspansjonsstrateg” sier Benjamin. “Ved å legge Belgia og Norge til kartet vårt er det med på å vise vår forretningsidé om ”global inspirasjon og lokal handel.”

Blogpost---Launch-NO-and-BE-Numbers-and-figures.jpeg

Helt siden starten av Stylight i 2008 har målet til det tysk grunnlagte e-handelsselskapet vært å nå kvinner over hele verden. Og som den seneste researchen viser er Stylight svært nærmt målet sitt. Hele 49% av belgierne kjøpte mote online i 2014 og det samme gjorde 40% av nordmennene.

Med sterk infrastruktur og logistikk, er det å lansere nye nettsider i Belgia og Norge et logisk og naturlig steg for Stylight. Produktene på nettstedene vil bli sendt direkte til kunden fra de tilknyttede butikkene så gå inn på Stylight.no HER og la shoppingen begynne!

Kilde: Pressemelding

 

Skrevet av: Pamela Sandnes

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul