Sukkersøt eller rockchick i pasteller.

En av vårens desidert største trender og som du absolutt bør være på jakt etter på shopping, er plagg i pastellfarger. Vi har sett utallige store designere presentere antrekk og tilbehør i disse sommerlige og friske fargene; mest oppstyr ble det kanskje rundt Burberry Prorsum sin SS10 visning. Sjefsdesigneren Christopher Bailey ser ut til å ha hentet inspirasjonen fra den søteste sukkertøysbutikken, og plaggene var preget i duse toner av rosa, mintgrønn, gul og blått.

For mange blir dette kanskje litt vel sukkersøtt, men du trenger dermed ikke avskrive pastell-trenden helt. Vårens plagg kan uten tvil rockes litt opp, i moteverden er det kun fantasien som setter grenser. En romantisk kjole kan enkelt og raskt rockes opp med en bikerjakke i skinn, gladiatorsandaler eller kanskje en hatt.

Hvis du derimot liker den søte og yndige stilen er dette definitivt sesongen du kan slå deg løs. Butikkene bugner over med klær i sarte farger – men en liten hovedregel kan alltids være grei å merke seg: Less is more! Hold deg til ett eller to plagg i pastellfarger om gangen, hvis ikke er faren for å begå fashion suicide stor.

Et godt sammensatt antrekk skal ikke se anstrengt ut – altså at alt skal matche fra topp til tå. Lek litt med fargene, brekk av med detaljer i for eksempel lær eller andre materialer og ha det gøy!

Det er tross alt det fashion handler om!

Skrevet av Monique Lund (blogg: http://www.moniquelund.com)

Bildekilde: Bulls Press

Skrevet av: Gjesteskribent

Gjesteskribent blir brukt som automatisk forfatter når det er talentfulle bloggere som skriver gjesteartikler for oss. Skribentens navn og bloggurl står opplyst i artikkelen ovenfor.

En kommentar om “Sukkersøt eller rockchick i pasteller.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul