Sykkelshortsen er tilbake igjen

Det er sikkert mange som setter kaffen i halsen når de leser dette, men 80 tallets store slager er tilbake igjen – og det for å bli!

Sykkelshortsen som ble vist på catwalken i fjor, har nå ankommet landet og motebloggere og fashionistaer har tatt imot trenden med åpne armer.
Femelle.no gir deg en liten guide til hvordan du kan mikse og matche den!

Til shortsen
Perfekt om du har en litt kort shorts, hullete shorts eller ønsker å gjøre noe litt utenom det vanlige. En sykkelshorts under shortsen skaper garantert en tøff og trendy look.Til tunikaen
Istedet for fjorårets mest brukte plagg – tightsen – sørg for å vise litt mer bein og gå for sykkelshortsen og få brune bein på kjøpet!Til sommerkjolen/skjørt
Kanskje du har en kjole du synes er litt kort eller som er litt lett i stoffet og har lett for å fly opp i vinden? SYkkelshorts er dermed den perfekte og trendye løsningen!Hva synes du om denne trenden? Er det noe du kommer til å satse på i sommer?Bildekilder: upop.no/Åse Holte, nettenestea.com, hanneli.com, produsentene

Skrevet av: Monique

Monique Lund er ei sprudlende og optimistisk jente på 25 år, og skriver blant annet bloggen www.moniquelund.com. Der deler hun mange gode motetips samtidig som hun blogger om sitt mildt sagt hektiske liv. Til daglig jobber hun i et ingeniørfirma samtidig som hun tar ingeniørutdannelsen, og når hun ikke er på jobb, er hun enten å finne i treningsstudio eller bak kameraet.

3 kommentarer om “Sykkelshortsen er tilbake igjen

  1. er ganske skeptisk til trenden fra begynnelsen av…men har opplevd at det kan vært til fordel under florlette kjoler. Bor i stavanger så en del umelt vind! ;)

  2. Sykkeshortsen for meg blir mer som en veldig kort leggings, og den brukes deretter også.

    Tunikaer, store t-skjorter, lange singleter osv.

  3. Dette er noe jeg har funnet ut av allerede (før jeg leste denne artikkelen). Nå skal jeg bare ha flere og flere, det viser seg at det kler meg utrolig godt.

    Og til arbeid i barnehage er det supert, for da får man faktisk litt farge også ;)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul