Dag syv av NYFW

Luca Luca og Tibi var de to som skilte seg mest ut av alle visningene på New York Fashion Week i går.

Det ble vist mange jumpsuiter, vide bukser og overdeler i strikk på gårdagens visninger, men vi fikk så klart også se en stor, lekende dose av herlige farger.

LES OGSÅ: Sjette dag av New York Fashion Week.

Nedenfor finner du en fargesprakende oppsummering av alle kolleksjonene som ble vist i går.

Luca Luca
Denne kolleksjonen lyser det vår av, og alle kan nok være enige i at Luca Luca har gjort en fantastisk jobb med sin nye kolleksjon. Både cocktailkjoler og gallakreasjoner var det mer enn nok av, og med en fargepalett i gull, grått og beige og duserød, var catwalkshowet så godt som perfekt.

[cincopa 10757294]

Marc by Marc Jacobs
Ved Fashion Week i New York, så er Marc Jacobs alltid noe å se frem til. Hans kolleksjon «Marc by Marc Jacobs» var heller inget unntak. Hans tidligere show har blitt skrytt opp i skyene som de mest morsomme, og med godterifargede vesker og retro silhuetter ble vi langt i fra skuffet over hans nyeste kolleksjon.

[cincopa 10757304]

Michael Kors
Modellene Karmen Pedaru og Simon Nessman åpnet catwalkshoet i matchende hvite antrekk, og allerede da beviste Michael Kors at denne kolleksjonen ville bli imponerende. Fargene som gikk igjen på catwalken var nyanser i brunt, mosegrønt og blått. Knalle farger er et godt stikkord å bruke på denne kolleksjonen. De tre mest oppsiktsvekkende plaggene var uten tvil de vide mosegrønne buksene, skinnkåpene og den helt unike, lilla minikjolen.

[cincopa 10757385]

Nanette Lepore
Mannen bak modellenes sminke, James Kaliardos har beskrevet den perfekte Lepore kvinnen som «en sterk, uavhengig og hardtarbeidene jente, som også samtidig er kledd for en kveld ute på byen.» Det var nettopp dette modellene på catwalken til Nanette Lepore sin vårkolleksjon viste. Selvtillitten deres var til å ta og føle på. Med en liten fargepalett i hovedsaklig rødt, hvitt og gull, viste denne kolleksjonen oss et bredt utvalg av minikjoler og en god del korte shorts.

[cincopa 10757396]

Narciso Rodriguez
I motsetning til mange andre designere på årets Fashion Week, valgte Narciso Rodriguez å kjøre på med klassiske, enkle, men fortsatt utrolig flott antrekk. Catwalken ble fylt opp med mange gallakjoler i sort og hvitt, men det ble aldri kjedelig. Er du ute etter en designer som kan å lage perfekte kjoler, så er Rodriguez et trygt valg.

[cincopa 10757403]

Tibi
Med en moderne tvist var Tibi’s vårkolleksjon fokus på det klassiske og enkle. Absolutt alt i denne kolleksjonen vil mest sannsynligvis bli sett på kjendiser i tiden fremover. Det er umulig å ikke bli forelsket i plaggene, enten de er i grønn, gul, oransje, lilla, rød, hvit eller sort, så er alt plettfritt. Vide jumpsuiter, overdeler i strikk, high waist shorts og bukser er bare forsmaken på denne fantastiske kolleksjonen.

[cincopa 10757412]

Toni Francesc
Neonfarget sminke, lårkorte antrekk, matchende pumps og lag på lag antrekk var Toni Francesc sitt hovedfokus i hans nye kolleksjon. Antrekk i herlige farger som brennende oransje, lyseblå, glitrende gull og kamel imponerte stort. Designerens mest perfekte plagg var uten tvil alle de forskjellige jakkene!

[cincopa 10757424]

Yigal Azrouël
Det første du selvfølgelig legger merke til ved Yigal sin kolleksjon, er de neonrosa øyevippene, og ikke klærne. De blir det andre du legger merke til, og antrekkene skuffer ikke. Modellene hadde på seg myke, lette og feminine antrekk, og en hver bluse og kjole var laget av lekker chiffon og silke. Vi fikk se mye gul- og militærnyanser på catwalken, så det er trygt å si at sistnevnte trend forblir like hot frem denne våren.

[cincopa 10757430]

Kilde: style.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Dag syv av NYFW

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul