To trendy jenter i Trondheim

Solveig Antonia Vestmo (25) viser ovenfor frem sin flotte collegejakke fra Gina Tricot. Den har definitivt vært og er fortsatt en av sommerens største must-haves. Hun mikser den moteriktige stilen med en splitter ny trend, nemlig turban. Hårbandet/halv-turbanen er fra Glitter og det flotte smykke er fra eplabutikken Maganda, men kan også kjøpes på Blå i Oslo.

Gudrun Kringlebotn (18) går for en veldig sommerlig stil med sorte tights og en mønstrete tunika lånt fra moren sin. Hun er heldig som har en så moteriktig mamma, og kan tyvlåne klær fra henne. Den brune skinnvesken har hun kjøpt i Chile, men desverre husket hun ikke hvor de stilige skoene ble kjøpt.Fotograf: Bente Isfjær (blogg: icefeather.blogg.no)

Skrevet av: Bente

Bente Isefjær er 26 år, og studerer ved Norsk Fotofagskole i Trondheim. Hun interesserer seg for alt fra bøker og film til natur og dyr, men foto er den store lidenskapen. Hun liker å være kreativ og trives godt når hun får fotografere mennesker, uansett om det er portrett, fashion eller øyeblikksbilder. Blogger på http://icefeather.blogg.no/.

4 kommentarer om “To trendy jenter i Trondheim

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul