Tredje dag av NYFW

Tidligere har vi fått se masse antrekk i ørken og militærfarger. Dag tre skulle vise seg å by på litt mer lekne kolleksjoner.

LES OGSÅ: Andre dag av NYFW

Nedenfor finner du en oversikt over gårsdagens flotte kolleksjoner.

Adam
Kolleksjonen til Adam var en gjennomført flott opplevelse. Designeren viste frem at han ikke var villig til å gi helt slipp på bukser med høyt liv, og som de fleste andre kjørte han også på med masse ørkenfarger. Tynne og gjennomsiktige stoffer ble det selvfølgelig også brukt mye av.

[cincopa 10752260]

Binetti
Nydelige gallakjoler all the way oppsummerer Binetti sin vårkolleksjon perfekt. Den ene kjolen etter den andre ble bare penere og penere. Binetti har virkelig overgått seg selv med denne vakre samlingen. Alle modellene så ut som skjønne gudinner i hvitt.

[cincopa 10752265]


Z Spoke Zac Posen

Etter hele 7 timer med masse show, kom endelig en energifylt visning fra Zac Posen. Modellene hadde det så gøy på catwalken at en til og med falt, men reiste seg stolt opp igjen. Kolleksjonen var både ung, sexy og classy på samme tid. Desverre var ikke alle antrekkene like flotte. Noen var også totale katastrofer. Til tider kom det antrekk med for mange forskjellige farger. Det ble for mye på en gang.

Det var ingen mellomting med denne kolleksjonen. Enten så elsker du det, eller hater det.

[cincopa 10752304]

Cynthia Rowley
«The idea is something that’s both scary and pretty,» uttalte designeren selv om hennes kolleksjon. Gjennom hennes vårkolleksjon fikk vi se alt fra knallfarger i gult, rødt og blått, samtidig som vi også fikk se et stort utvalg av antrekk i hvite og sorte toner. Sokker i pumpsene var et must på catwalken.

[cincopa 10752268]

Edun
Store deler av kolleksjonen Edun er laget i Afrika, og vi kan se at inspirasjonen har kommet derfra. «Edun isn’t about trends,» uttalte designeren om sin kolleksjon. Fokuset har vært på å skape holdebare, klassiske klær i jordnære farger og naturlige stoffer.

[cincopa 10752271]

Jill Stuart
Etter en rocka høstkolleksjon med fjær og frynser, hadde designeren snudd helt om og begynt på en ny look. 80-talls glamor med spandex og luftige kjoler. Alle de trange antrekkene hadde en viss Grease-følelse over seg. Husker du når Sandy endelig forvandler seg om fra å være en uskyldig pike til å bli en sexy kvinne i sort spandexdrakt? Vel, noen av plaggene minte veldig om akkurat den drakten. Hundre prosent 80-tall!

[cincopa 10752273]

Alexander Wang
Designeren som er kjent for mye sorte antrekk overrasket alle med sin nye kolleksjon. Det var ingen sorte antrekk å se på catwaken – kun hvitt og grønt. Til tross for mange lekre, gulvlange kjoler føltes det desverre alt for kjedelig. En ikke fullt så imponerende vårkolleksjon fra Alexander Wang denne gang.

[cincopa 10752316]

Ohne
Alexa Adams og Flora Gill beviste med denne dyktige og selvsikre kolleksjonen at de hører til i moteindustrien. Modellene var kledd opp i blått, sort, hvitt og grått. Denne kolleksjonen imponerte sterkt både med dens skreddersying og vågale miks av både farger og stoffer.

[cincopa 10752275]

TRESemme
En flott kolleksjon ble vist av TRESemme på catwalken. Den inneholdt alt fra denim, militær og haremkjoler, samtidig som den også vistre frem et snev av undertøytrenden og den populære sokk i sko-trenden.

Luer og tykke bomullssokker var et must på catwalken, og alle de herlige mønstrene gjorde dette til en av Femelles favorittkolleksjoner.

Prabal Gurung
Denne kolleksjonen var uten tvil den mest gjennomførte og innholdsrike blant de andre. Vi fikk se elegante kjoler med perfekte former og stoffer. Det er tydelig at denne designeren elsker å lage klær, og at han leker seg med matching av farger og stoffer. Ferskenfargede silkebukser, frynsete tubekjoler og gulvlange gallakjoler er noe av innholdet i denne flotte kolleksjonen fra Prabal Gurung.

[cincopa 10752278]

Philosophy Di Alberta
Fargesprakende og Asiainspirert summerer opp hele kolleksjonen til Philosophy Di Alberta. Vi fikk se alt fra playsuits til cheongsam kjoler, og til og med også en helt malplassert beige trenchcoat. Denne kolleksjonen føltes bare helt feil, og savnet etter Philosophy Di Albertas høstkolleksjon kjennes veldig godt.

[cincopa 10752342]

Altuzarra
Denne nykommeren viste frem den ene flotte satengkjolen etter den andre. Hans lekre utførelse av kjoler og skjørt i metallisk skinn imponerte virkelig, og dette er nok en favorittkolleksjon blant mange kjendiser. Til tross for mye klær i sort skinn, fikk vi også se flotte plagg i nydelig hvit, samt et snev av gull.

[cincopa 10752320]

United Bamboo
Naturinspirerte mønster, syltrange shortser, store kåper og et snev av glamor er flotte stikkord for den nyeste kolleksjonen til United Bamboo. Denne designeren kan uten tvil å lage perfekte kjoler, men det ser ut til at store kåper har blitt en ny favoritt.

Nok en gang får vi se at high-waist shortsen forblir like trendy som før, og til høsten kan man være både vulgær og prippen i klesveien. Uansett hva du velger, er du fortsatt like trendy.

[cincopa 10752286]

Venexia
Gårdagens desidert beste kolleksjon ble levert av denne flotte designeren. Ikke bare var dette den mest fargerike og varierte visningen, men alle kjolene kom i så mange varianter at man ble helt overveldet. Favorittkjolen til Femelle-redaktøren var uten tvil den sorte gallakjolen dekket med blåfarget blomstermønster. Moteukens vakreste antrekk! Endelig kom det en kolleksjon som var helt unik og spesiell.

[cincopa 10752337]
Gjør deg klar for en leken og fargerik høst!

Kilde: style.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

3 kommentarer om “Tredje dag av NYFW

  1. Så utrolig flott at du tar en så nøye gjennomgang av hele NYFW! Jeg er imponert! Gleder meg til å sette meg ned og se ordentlig på alle artiklene :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul