Trendy frisyrer gjort på fem minutter

Alle kan ha en dårlig hårdag eller rett og slett dårlig tid, og da er det greit å ha noen enkle frisyrer i bakhånd.

Vi viser deg 6 enkle og ikke minst trendy hårfrisyrer som fort kan gjøres på 5 minutter.

Nedenfor er en frisyre som både ser elegant ut og som kan være litt vanskelig, men den er utrolig enkel bare du har et hårbånd. Når du har plassert hårbåndet der du vil ha det, er det bare å begynne å tvinne håret inn i hårbåndet. Har du langt hår kan du, når du er kommet bak, hjelpe til å feste resten av håret med spenner.

Diane Kruger viser seg ofte i denne frisyren, og har prøvd den ut i mange varianter.

Mary-Kate og Ashley Olsen ser nesten alltid perfekte ut på håret. Denne frisyren er så enkel som du kan få den. Alt du trenger er en saltvannspray. Spray dette i fuktig hår og klem det inn i håret med hendene dine. Rull noe av håret med fingrene for å få lette bølger i håret. En perfekt look om du vil ha den litt rufsete ”beach-looken”.

Den populære Alexander Wang-fletten har ikke gått mange hus forbi, og annenhver fashionista der ute bruker den ofte. Fletten er både enkel, og passer perfekt om håret ditt ikke er helt sammarbeidsvillig en dag.

Denne passer best til deg med litt lengde på håret, og for å få ekstra tykkelse på fletten kan du tupere håret lett før du fletter det. «The Notebook»-stjernen Rachel McAdams er ikke den eneste stjernen som har prøvd ut denne trenden, men hun viser at de med litt kortere hår også kan få et godt resultat. Wang-fletten er selvfølgelig å se hele tiden på catwalken til Alexander Wang.

En enkel topp er populær i år. Enten du vil ha den høyt oppe, eller litt lenger ned, så er den veldig lett å få til. Du kan velge en rufsete og litt tilfeldig topp, eller du kan lage den mer elegant. Den har bare blitt mer og mer testet ut av kjendisene også. Shanae Grimes møtte opp MTV Video Music Awards i en stor variant av toppfrisyren, og det samme gjorde Vanessa Hudgens tidligere i år. Hayden Panettiere går heller for den litt mer diskre varianten hvor toppen sitter ligg lavere ned på hodet.

For å få til den rufsete varianten samler du bare alt håret, og setter det opp i en strikk. På den elegante varianten kan du for eksempel samle alt håret og sette det opp i en hestehale først. Tvinn deretter håret rundt strikken, og fest det med enten spenner, eller en ny strikk.

Den rette frisyren med midtskill er også populær i år, og denne er jo utrolig enkel. Gre gjennom håret, og lag en midtskill. Rett det ut med en rettetang om du ikke har stritt hår fra før, og bruk gjerne litt glansspray for en siste finish. Både Vanessa Hudgens og AnnaLynne McCord sverger til denne frisyren, og har anvendt den i et par år allerede.

Dette er en sikker vinner både i sommer og til høsten.

Har du andre enkle hårfrisyrer på lager? Del de gjerne med oss!Bildekilde: Getty Images, PR Photos

Skrevet av: Jeanette

Jeanette Sæther er 23 år og ferdig med 1 år av hennes bachelorgrad i journalistikk på deltid gjennom NKS nettstudier og Høgskolen i Oslo. Hun er vel det man kan kalle over gjennomsnittet interessert i mote og drømmen er en framtid hvor hun kan jobbe med både mote og journalistikk. Hun er opprinnelig fra Oslo, men bor for tiden i Trondheim. Til daglig driver hun bloggen feathersfromabird.com.

4 kommentarer om “Trendy frisyrer gjort på fem minutter

  1. Likte tipsene!
    Jeg har mye krøller, så dette er vel enklere for oss med fall, men jeg gjør det hvertfall for å få litt mer kontrollerte krøller og mindre frizz. Ta litt anti-frizz-krem av ett slag i håndkletørket hår, etterfulgt av Got2be’s vok for jenter, og ha alt håret opp i en knute på toppen av hodet, eller på bakhodet (kommer an på hvilke krøller du vil ha) og la håret tørke der. Kan deretter gjøre det til alt fra beach-, bedhead- eller Marilyn Monroe-aktig, ut i fra hva du velger å gjøre videre med håret når det har tørket.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul