Trendy i kamelkåper og skinn

Mariam er pyntet og klar til fest i dette lekre antrekket i sort og hvitt. Med en hvit blondetopp, sort skinnveske og accessoarer fra H&M er hun garantert mange komplimenter for sitt gjennomførte antrekk.

Tone Karoline har mikset sammen høstens heteste farger med sin lekre kamelkåpe og blodrøde skinnhansker. Med både veske, boots og midjebelte i brunt skinn er hun som tatt ut av en motekatalog.

35 år gamle Linda Mee har her satset på en rocka stil med både veske og naglejakke i sort skinn. For å mikse opp sitt mørke antrekk har hun valgt å ha på seg en grå vid bukse fra H&M.

Denne jenta er det nok mange som kjenner igjen som vinneren av Top Model i 2007. 21 år gamle Kamilla Alnes er en stilsikker modell som virkelig kan det å kle seg og mikse kule farger. Alle plaggene er vintage fra London og Paris bortsett fra hennes råstilige sko.

Skrevet av: Mie

Mie Andersen er 18 år og har nettopp gått ut av videregående, med media og kommunikasjon som hovedlinje. Å skrive og ta bilder er to ting hun virkelig elsker, samt det at hun har en stor interesse for mote og interiør.

4 kommentarer om “Trendy i kamelkåper og skinn

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul