TRESemmé kommer til Norge

Er du på jakt etter produkter av profesjonell salongskvalitet, men ønsker å unngå de høye prisene når du handler i salong? Da behøver du ikke lete lenger.

Alberto Culver, mannen bak hud- og hårpleieprodukter av høy kvalitet siden 1955, lanserer nå TRESemmé i Norge. TRESemmé tilbyr en komplett serie av shampo, balsam, hårkurer og stylingsprodukter av profesjonell kvalitet til en overkommelig pris.

TRESemmé ble lansert allerede for 50 år siden, men da som et varemerke for salonger. Produktene ble brukt av profesjonelle og har blitt kjent blant hårfrisører verden over takket være deres ingredienser og suverene resultat. Tidlig på 90-tallet ble TRESemmé lansert på det brede konsumentmarkedet i USA som en revolusjonerende hårpleiekategori ved å skape et nytt segment med prisvennlige produkter av salongkvalitet.

Deres filosofi
Med utspring fra salonger rundt om i verden har vi alltid hatt en klar visjon: Å tilby stylisttestede produkter av salongskvalitet uten den høye salongsprisen. Alt for at du skal kunne oppleve et resultat av profesjonell kvalitet hver dag.

I løpet av 2004 ekspanderte TRESemmé med stor fremgang til den britiske detaljhandelen og ble på den tiden den største lanseringen innen hårpleie med et salg på over £ 40 millioner allerede det første året*! Faktum er at TRESemmé rangeres høyt i samtlige land der produktene selges, noe som sier hvor populært og godt likt TRESemmé er. Varemerket er for tiden rangert som nr. 1 blant stylingmerker i USA og Canada, det raskest voksende stylingmerket i Canada, Chile og New Zealand, det raskest voksende merket i Australia og er blant topp fem hårpeiemerker i Spania og Storbritannia**!

Med en sterk posisjon internasjonalt i kombinasjon med sin bakgrunn som salongsprodukter gjør TRESemmé det nå mulig for alle å nyte produkter av profesjonell kvalitet. Med salongstore shampo og balsam på 900ml, 500ml hårspray og stylingsprodukter for alle hårtyper og behov er det enkelt å oppnå en profesjonell look hjemme uten å måtte betale de høye salongprisene.

TRESemmé produkter finner du i dagligvarehandelen fra og med september 2010, til en veil. pris på 89.90 NOK. Vær på utkikk etter de karakteristiske svarte og hvite produktene i salongstørrelse.Pressemelding fra TRESemmé – Professional, Affordable
Bildekilde: Produsenten

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

4 kommentarer om “TRESemmé kommer til Norge

  1. Hehe de minner meg veldig om franck provost og den derre.. husker ikke hva de heter.. de som var på reklame hele tiden..

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul