Ukas største bloggnyheter

Denne uka har en blogger møtt en stor superstjerne, mens to andre har opplevd å bli overfalt på gaten.

Ukens største og verste bloggnyhet handler om motebloggeren Ulrikke Lund. Hun opplevde å bli slått ned utenfor et utested i Bergen natt til fredag. Lund har uttalt i et intervju med Side2 at det grusomme overfallet resulterte i en brukket arm, og at hun helst bare vil glemme den vonde hendelsen. Ulrikkes bloggevenninne Cathrine var også med da dette skjedde, og har uttalt i sin egen blogg at opplevelsen skremte henne. Hun ble også sparket og slått av samme mann.

Tjent sin første million
Heldigvis var det ikke bare negative nyheter for Ulrikke denne uken. Hun fortalte på bloggen sin at hun, i løpet av kun et halvår, har tjent sin første million, og det kun i en alder av 22.

Årets snilleste julenisse?

Norges aller største blogger Caroline Berg Eriksen, avslørte allerede i dag at hun i år kommer til å holde en julekalender for sine trofaste lesere. Overskuddet fra kalenderen ønsker hun å gi til en veldedig organisasjon her i Norge. Ukens rose bør uten tvil gå til vår kjære fotballfrue.

Bok på vent
En annen nyhet som kanskje ikke alle har fått med seg, er at Annette Hagas bokprosjekt foreløbig er satt på pause. Det var en leser som spurte om dette i en spørsmålsrunde, og bloggerens eget svar var «Det blir desverre ikke noe av med det første :-(«. Annette ser tydelig veldig trist ut på grunn av den planforandringen.

Starstruck på stjernemøte
En av Norges største bloggforbilder Voe var så heldig å fikk møte American Idol stjernen Chris Medina denne uken. Gjennom sin snille produsentonkel David Eriksen har ungjenta fått mange store dører åpnet for seg. Etter møtet med superstjernen skrev Voe dette på bloggen sin: «Chris Medina er en så god og koselig mann! Han oppfører seg ikke som en “typisk” pop-artist, han er bare en jordnær, morsom fyr med et utrolig stort hjerte. Hadde så lyst til å gi han en stooor og god bamseklem!»Bildekilde: ulrikkelund.com

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Ukas største bloggnyheter

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul