Ukens bloggunderholdning

Det er tydelige store forskjeller rundt om kring i bloggverdenen i høst. Mens den ene kjemper mot en muligens korrupt bloggportal, lever en annen drømmelivet med eget motefirma.

Ida Wulff har nok en gang blitt sengeliggende med influensa etter en hard uke med festing, mens Ulrikke Lund har levd drømmelivet i Italia som modell for FashionLove – Hennes eget motefirma. Hele denne uken har vi fått et innblikk av hennes spennende og opplevelsesrike hverdag.

En annen toppblogger, Julia Nyland, har endelig flyttet inn i egen leilighet og har opptil flere ganger gitt oss lesere noen fine sniktitter. En av Norges vakreste kvinner, Annette Haga bak bloggen nettenestea.com, viste også frem noen søte sniktitter denne uken. Ikke på en leilighet, men på deres nye familiemedlem, en sukkersøt hund ved navn Rambo.

Ida Wulff har gjort det, Noor Kamil har gjort det, og nå har også Kristina Andersen fikset restylane i leppene. Det er uten tvil noe som skjer med jenter og lepper for tiden. Når vi først tar opp litt «overfladiske» ting i denne oppsummeringen, så skal det også nevnes at Therese Charlotte viste frem at hårvideoer er like populært som før forrige uke. På sin videoblogg viste hun frem en elegant og flott frisyre, som hun endte opp med å få hele 160 kommentarer på. Derfor er det ingen grunn til å slutte med sminke og hårvideoer i tiden fremover. Det er tydeligvis fortsatt veldig populært.

Forrige uke var nok en stor uke for fotobloggene. Vakre høstbilder var å finne overalt og imponerende teknikker ble vist i massevis. Ida-Marie Fiskaa fortjener nesten en pokal for sine flotte bilder. Et annet veldig hot tema i bloggverden forrige uke var trening. Caroline Berg Eriksen er ofte ute og løper, men nå har også enda flere bloggere hoppet på «trenden». Blant annet Kayso har inspirert oss med sin inspirerende viljestyrke. Det er umulig å ha lyst på snacks etter å ha lest hennes motiverende treningsblogg.

Bloggstyret mellom blogg.no og Christine Lövendahl har uten tvil forverret seg den siste tiden. Etter å ha blitt anklaget for å ha jukset seg til topps hos blogg.no, begynner nå flere bloggere å holde med Christine, og sier at Norges største bloggportal er korrupt. Kan dette virkelig stemme? Hva tror DU?

Forrige ukes bloggoppsummering kan du lese her.Bildekilde: kristinaandersen.com, ulrikkelunds.blogg.no, kayso.blogg.no

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

8 kommentarer om “Ukens bloggunderholdning

  1. Vil bare si at Julia har allerede bodd i egen leilighet, hun driver bare å flytter i en ny, egen leilighet. Sjekk fakta før du skriver noe.

  2. Tilbaketråkk: Prosjekt til fordypning

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul