Ukens bloggunderholdning

Toppbloggerne har vært opptatt med en begivenhetsrik presseuke, mens andre bloggere har kost seg innendørs med bøker som underholdning.

Norges største blogger, Voe har denne uken vært i studio for å spille inn sin andre singel. Lukter vi et kommende album fra bloggdronningen? Mange andre bloggere har unt seg en trivelig presseuke med masse klær, smykker og sannsynlig også litt champagne. Blant annet Fotballfrue, Marie Amanda og Annette Haga var tre som dokumenterte uken på bloggene sine.

Motebloggeren Ulrikke Lund har fortsatt sitt liv som opptatt karrierekvinne, og har vist frem tidenes antrekk i sin lekre røde jakke. En annen stilstikker blogger som også har imponert denne uken er Lene Orvik. Ikke bare på grunn av sine flotte outfits, men for sine bakekunnskaper. Hun har delt to gode oppskrifter alle bør prøve ut på bloggen sin.

Det er tydelig at det har blitt kaldere ute. Flere og flere bloggere har lest bøker og bokanmeldelsene har stått i kø. Maren Charlett forelsket seg totalt i Unni Lindell sin bok, Sukkerdøden, og om du liker tv-serien Pretty Little Liars, bør du også hive deg på bøkene med samme navn.

Heldige Cath fortsetter å møte på kjendiser i New York. Denne gang fikk hun tatt et veldig hyggelig bilde sammen med Stephenie Pratt. I mellomtiden fortsetter sminkebloggeren Heidi Øksendahl å stige på blogglisten.no, og pakker med produkter ligger i postkassen hennes så å si hver dag. MakeStyle må desverre gå å sette seg i skammekroken etter at Heidi totalt slaktet deres Beauté Pasifique serie.

Ålesund sin vakreste blogger, June Sundet har besøkt sin gode bloggevenninne Julia Nyland denne uken, men hun har også informert leserne sine om at hun snart skal til Zimbabwe sammen med UNICEF. Akkurat når hun reiser har hun ikke sagt noe om, men det anbefales virkelig å følge hennes opplevelsesrike reise når hun drar.Bildekilde: marieamanda.com, thejune.blogg.no, ulrikkelunds.blogg.no

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

5 kommentarer om “Ukens bloggunderholdning

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul