Ukens bloggunderholdning

Julepynting, ønskelister og stilige photoshoots er stikkord for hva Norges bloggere har drevet med denne uken.

Mens Iselin viste oss to av vinteres vakreste sminkealternativer, både i gull og herlig lilla, viste Nette Nestea, Living Doll og Camilla Pihl frem bilderesultatene fra deres photoshoot med cocoo.se.

De populære julekalenderne har også startet, og toppbloggere som Voe, Kristina Andersen og Heidi Øksendal er bare tre av de som deler ut flotte julegaver via bloggene sine.

Artisten og bloggeren Tone Damli har endelig vist frem sin musikkvideo av Stuck In My Head, som hun synger sammen med Vinni fra Paperboys. Mange bloggere og lesere har allerede fått den limt på hjernen. Nok en fengende låt fra Tone.

Juletemaet har virkelig tatt over bloggNorge den siste tiden. Alt fra julegavetips til julebordantrekk. Monique Lund har blant annet vist frem sine vinterfavoritter, Lissis og Martine har vist frem ønskelistene sine, og Kayso har lagt ut bilder av årets vakreste julepynt. Bloggerne kan virkelig å spre juleglede og julestemning.

1. desember var det også verdens Hiv/Aids dag og Martine publiserte et sterkt og informativt innlegg, som absolutt alle burde lese og ta læring av.

TIPS OSS: Om du kommer over et innlegg du synes bør få oppmerksomhet her, så send oss en mail til post@femelle.no.Bildekilde: camillapihl.no, bareiselin.ipublish.no, moniquelund.com

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul