Ukens bloggunderholdning

Halloween, kostymer, restylane og Jenny Skavlan er ord som flott oppsummerer forrige ukes bloggunderholdning.

BloggNorges karriereblogger Ulrikke Lund har tilbragt denne uken med å legge siste finish på Fashionloves nye klær. Hun har også vært i Oslo for å vise sin støtte til den nye trenden, nemlig ved å ta restylane i leppene. Hun har selvfølgelig også kost seg sammen med venner på Halloweenfest. Det samme gjorde også Voe, Maria og Elise. Noen av årets Halloweenkostymer har vært alt fra sjørøver til kalkun. Supermarie tok seg faktisk tid til å male seg helt blå for anledningen, og hun fikk til tidenes beste Avatar-kostyme.

I tillegg til mye fokus på Halloween denne uken, så har også mange bloggere tilbragt en god del tid på kjøkkenet. Norges fotballfrue Caroline Berg Eriksen har blant annet slått på stortrommen med honning- og sesampanert kalkunbryst. Manuela bak bloggen passionforbaking.com fristet oss alle med sine deilige vanilje-cupcakes, og Martine har røpet sin oppskrift på perfekt glasur. Et herlig middagstips til dere med glutenallergi er – Siljes glutenfri wraps.

En av de bloggerne som har fått mest medieoppmerksomhet denne uken, er uten tvil Gudrun Jona. Hun har opplevd å få avslag på sin søknad om arbeidsavklaringspenger fra NAV på grunn av en alt for aktiv blogg. Hun har ikke hatt det godt den siste tiden og sier på bloggen sin at hun føler seg overvåket og misforstått, noe som er veldig forståelig.

LES MER: NAV skylder på blogg.

Femelles favorittblogg Dagens Outfit presenterte mange fantastiske antrekk fra mandag til søndag, og i går hadde de selveste Jenny Skavlan som gjestedommer. Det er ikke bare bare å bli dømmet av Bik Bok’s talentfulle gjestedesigner.

Gjør dere klar for nok en interessant, men litt mindre skremmende uke i bloggNorge!

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Ukens bloggunderholdning

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul