Ukens bloggunderholdning

Det har kriblet i fingrene til både Fotballfrue og Ida Wulff denne uken. De skal på begge to ut på reise, men til helt forskjellige destinasjoner.

I følge Femelle er Caroline Berg Eriksen Norges vakreste blogger, og denne uken har både hun og Elise vært på photoshoot med Nelly.com. Mange blogglesere venter ivrig på bilder av det ferdige resultatet, men foreløbig har Caroline og Elise kun delt to sniktitter. Vår kjære fotballfrue delte også en hemmelighet denne uken. Nemlig at hun også har prøvd ut restylane i leppene, og at hun er storfornøyd med resultatet. På bloggen sin viste hun nervøs, men stolt frem resultatet. I løpet av denne uken reiser hun endelig på bryllupsreise til Maldivene sammen med ektemannen.

En annen jente som også snart skal ut å reise er Ida Wulff. På onsdag drar hun på språkreise til Los Angeles med EF. Forrige uke har hun brukt til å være sammen med familie og venner. BloggNorges Flinke Piker har gjennom uken delt mange herlige og pirrende sexhistorier, men de har også vært på forsiden av VG. De takket nemlig nei til NRK3 sitt nye show Trekant.

Skjønneste Annette Haga tok med seg mamma på en weekentur til Stockholm. I løpet av bare en helg tilbragte de 17,5 timer på shopping. Annette kjøpte seg blant annet en nydelig, brun veske fra Mulberry.

Fra mandag til søndag har det vært to store temaer i fokus, julebord og pels. Både Pia og Maria har kommet med sine sterke meninger om pelsoppdrett i Norge. Julebord var et annet hett tema, og du som skal på julebord i år kan ha god nytte av Caroline sitt innlegg om hvordan du kan kle deg.

Monique Lund har tidligere blogget stort sett om mote, sminke og fotografi, men den siste tiden har innholdet blitt mer personlig om hennes følelser og trening. Monique skrev tidlig i forrige uke et ærlig innlegg om hvorfor det har blitt slik.Bildekilde: nevnarien.se, moniquelund.com, nettenestea.com

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Ukens bloggunderholdning

  1. Når du skriver om reise kunne du jo ha hatt med konkurransen Rachel Nordtømme har kjørt, 4 bloggere skal til Zambia for å se hva pengene Norge gir til fattige land blir brukt til. De skal dra innen en uke, tror jeg.

    Her er link hvis du er interessert : http://jaktenpaanorskbistand.blogg.no/

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul