Ukens bloggunderholdning

Høsten er her og temperaturen synker mer og mer for hver dag. Da er det kanskje ikke så rart at mange bloggere er ute på reisefot eller skal flytte til varmere steder?

Norges mest leste blogger, Voe har vært på God Morgen Norge og snakket om sin reise til Afrika med Plan. På samme tid har Ida Wulff fylt hele 20 år og bestemt seg for å flytte til L.A. Bursdagsbarnet har også unnet seg å få fikset neglene sine, samt fått vippeextensions på Neglhuset. Søte Ulrikke Lund nyter fortsatt sitt opphold i New York, og både hun og Annette Haga har åpnet en ny verden for moteinteresserte ved å introdusere oss for bloggeren, Cath in The City. Hun blogger om sitt interessante liv i New York og viser frem det ene lekre antrekket etter det andre. En moteblogg absolutt alle fashionistaer bør lese.

Nå handler selvsagt ikke blogging kun om mote og outfits, noe Passion 4 Baking virkelig får vist frem. Bakebloggen seilte opp på topplisten etter at Caroline Berg Eriksen skrøt av deres smartieskjeks, og har langt i fra falt ned av listen igjen. Forhåpentligvis er bloggen kommet på toppen for å bli.

En annen eventyrhistorie som tok plass denne uken var om Christine Lövendahl. Hun har lenge ligget og ruget på topp 100 lista, men plutselig over natten hadde hun steget rett opp til topp 5. Å være toppblogger har selvfølgelig både positive og negative følger. Christine har nemlig allerede mestret å få en skikkelig sint kommentar fra en person som har misforstått helt, selvfølgelig.

Fotobloggere som Marlene, Andrea og Mette har virkelig imponert stort denne uken. Marlene Angell har vist frem mange fantastiske portrettbilder hun har fotografert av sin lillesøster, Benedicte, og det samme har Andrea med bilder av venninne, Hege. De søteste bildene denne uken var uten tvil tatt av Andrea, eller Drea som de fleste kjenner henne. Om du ønsker å få et smil rundt munnen, bør du ta en titt på bildene hun har tatt av ett år gamle Madelen.

Ukens store gladnyhet annonserte tenåringsmamma, Silje Helèn i går. Hun er nemlig gravid med sitt andre barn. Gratulerer så mye!Bildekilder: cathinthecity, angellmarlene.blogg.no, voe.blogg.no

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

11 kommentarer om “Ukens bloggunderholdning

  1. Christoffer: Hehe. Femelle er et kvinnemagasin, så hovedfokuset blir mest på unge kvinner. Skal selvfølgelig prøve å få med litt skryt av guttebloggere også. :)

  2. Dette reagerte jeg litt på også. Litt dumt at dere promoterer bloggen hennes når den ble fjernen fra topplisten for juks. :/

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul