Ukens produkt

Denne uken har vi valgt å skryte av et produkt fra Make Up Store. Et pudder enhver jente burde eie – eller i alle fall teste ut.

Make Up Stores mineralpudder gjør det navnet tilsier. Det er et vidunderlig pudder. Det inneholder en del perlemor som glatter ut huden og gir en ”dokkeaktig” effekt. Og huden får en sunn glød som de fleste kvinner vil ha om dagen. Dekkevnen er også veldig god, litt concealer, wonder powder, og huden din er klar for sommersprell. Man blir rett og slett avhengig av denne.

19 gram koster 395 kroner, og kan fås tak i hos Make Up Store og Kicks butikker over hele landet.Bildekilder: Thinstock Photos, produsenten

Skrevet av: Cathrine Formoe

Cathrine Formoe er en livsnyter på 22 år. Hun studerer journalistikk, og flytter snart down under for å gjøre ferdig bachelorgraden sin der. Hun er også utdannet Make-up artist ved IMC i Stockholm, og ved siden av studiene driver hun eget firma, jobber for Make Up Store, Parfymelle og Femelle.no. Skriver også bloggen http://themakeupstory.blogspot.com om sin store lidenskap, tips&triks og om sminke generelt.

2 kommentarer om “Ukens produkt

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul