Ukens produkt: Clinique liquid facial soap

Clinique Liquid Facial Soap

I likhet med alle andre Clinique-produkter denne ansiktssåpen dermalogutviklet, og strengt allergitestet. Produktet har en myk gelèaktig konsistens, er uparfymert og kommer i en hygenisk pumpeflaske. Brukes hver morgen og kveld, eller etter behov. Påfør en liten mengde produkt på fuktet ansikt og gni det inn i huden. Skyll av skummet med vann. Clinique Liquid Facial soap finnes i tre varianter; Extra mild for sensitiv hud, mild for normal/kombinert hud og Oily for fet hud. Såpen er veldig drøy i bruk, da du ikke trenger mye for å oppnå optimalt resultat. Dessuten har produktet en holdbarhetstid på hele to år!

Pris: Rundt 200,-
Hvor: De fleste parfymerier, blant annet Estetique.

Bilde: Bulls press
Produktbilde: Produsenten.

Skrevet av Ulrikke/ Askforanswers.nu

Skrevet av: Gjesteskribent

Gjesteskribent blir brukt som automatisk forfatter når det er talentfulle bloggere som skriver gjesteartikler for oss. Skribentens navn og bloggurl står opplyst i artikkelen ovenfor.

7 kommentarer om “Ukens produkt: Clinique liquid facial soap

 1. Denne prøvde jeg for rundt to år siden for å få bukt med kvisene mine. Jeg har aldri sett så ille ut som etter at jeg begynte med denne. Anbefales absolutt ikke. Nå bruker jeg produkter fra md formulations og decleor og huden min er bedre enn på lenge. :)

 2. Leit den ikke funket for deg, men det betyr ikke at den ikke funker for andre.
  Den har gjort underverker for min hud ;)

 3. Denne skulle jeg ønske jeg aldri hadde brukt. Den gjorde kvisene enda verre og jeg fikk utslett. Anbefalles ikke! Burde kanskje skjekke ingredienslista en gang til ;)

 4. Jeg ELSKER denne såpen. Bruker den hver morgen og kveld, og huden min ser helt fantastisk ut.
  Selvfølgelig vil det alltid være noen som reagerer dårlig!
  Men på Sephora har den fått en avrage rating på 4,5 av 5 mulige stjerner og over 500 har stemt.

 5. jeg har denne såpa med sånn sprit ting og krem og jeg elsker den! jeg har ikke så veldig uren hud, men så fort jeg får det så bruker jeg det og vips, det går bort etter noen dagers bruk. så jeg anbefaler det veldig!

 6. Jeg er jo ganske ung (tenåring) og burde egentlig ikke bruke så mye produkter på huden min eegentlg, men har jo noen urenheter grunnet hormoner i puberteten og sånn (sliter ikke så mye med kviser, men hvite prikker (whiteheads) ) og har vurdert å kjøpe denne såpen, siden på veldig mange nettsider anbefaler de (for ungdommer) å rense huden morgen og kveld med en mild såpe, og det er jo akkurat det denne er.. men siden det er mange den ikke har virket på, tviler jeg litt. Should I?

 7. Anna: Jeg kan ikke si hva du skal gjøre, men det skader aldri å prøve. Enten så fungerer den eller så gjør den ikke det. Det er verdt et forsøk er det ikke? :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul