Ukens produkt: DUO eyelash adeshive

Hollywoodstjernene har brukt det i årevis, og nå blir det mer og mer vanlig at ”kvinnen i gata” setter på seg et par festvipper også.

Løsvipper, enten det er en helrad eller punktvipper, er utrolig vakkert. Det gir deg et maks sensuelt blikk, og med de på kommer du garantert til å føle deg ekstra glamorøs. Med litt trening tar det deg kun tre minutter å heve sminken til et nytt nivå. Det aller viktigste redskapet er da så klart limet. Glem limet som følger med i pakken, det er verdens mest solgte vippelim du skal bruke.

Duo eyelash adeshive får løsvippene dine til å sitte hele dagen og natten – garantert. Påfør en tynn stripe med lim langs kanten på løsvippene, og la limet ligge på i 30 sekunder før du fester de ved din egen vippekant. Da rekker limet å bli litt seigere, slik at det tørker fortere på huden din. Det er ikke noe problem å få vippene av heller. Ta tak ytterst i løsvippene, og dra de forsiktig av.Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Cathrine Formoe

Cathrine Formoe er en livsnyter på 22 år. Hun studerer journalistikk, og flytter snart down under for å gjøre ferdig bachelorgraden sin der. Hun er også utdannet Make-up artist ved IMC i Stockholm, og ved siden av studiene driver hun eget firma, jobber for Make Up Store, Parfymelle og Femelle.no. Skriver også bloggen http://themakeupstory.blogspot.com om sin store lidenskap, tips&triks og om sminke generelt.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul