Ukens produkt: Krem fra Elizabeth Arden

Denne alt-mulig-kremen ble først lansert i 1930, og har vært en tryllekrem siden. Den roer ned, myker opp og gir masse fuktighet. Det er virkelig den beste kremen til å ha på knusktørre og sprukne lepper. Påfør på kvelden, og morgenen etter er leppene kyssbare allerede.

Den er også fantastisk å ha på tørr hud, som såre albuer og harde hæler. Kjempegod til å smøre inn neglebånd med, og forsterker samtidig neglene. Eneste minuset ved denne er lukten, men kremen er så effektiv at lukten må bare ignoreres. Man må ”lide” for skjønnheten. Den inneholder også vitamin E.

En garantert favoritt blant mange!

Kremen kan kjøpes som et sett sammen med to andre produkter til 270kr på blivakker.no, og selvfølgelig på Esthetique butikker.Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Cathrine Formoe

Cathrine Formoe er en livsnyter på 22 år. Hun studerer journalistikk, og flytter snart down under for å gjøre ferdig bachelorgraden sin der. Hun er også utdannet Make-up artist ved IMC i Stockholm, og ved siden av studiene driver hun eget firma, jobber for Make Up Store, Parfymelle og Femelle.no. Skriver også bloggen http://themakeupstory.blogspot.com om sin store lidenskap, tips&triks og om sminke generelt.

2 kommentarer om “Ukens produkt: Krem fra Elizabeth Arden

  1. Hmm, det er kanskje en blanding av litt «medisinsk» lukt, og bare det at det er uvant med skjønnhetsprodukter i dag som ikke lukter godt. Kremen ble først utviklet for å brukes av leger og på sykehus til ekstreme tilfeller av tørr hud og sår osv, har jeg hørt.

    Men lukten er ingen hindring. Denne er den beste kremen du kan få til lepper og tørr hud. Du kan jo også lukte på den i et parfymeri før du kjøper den, hvis du er usikker :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul