Ukens produkt:

Denne ukens produkt er en foundation laget av L’oreal. Man tiltrekkes mot det sukkersøte designet med en gang. L’oreal matte morphose har en fantastisk myk konsisten som gjør påføringen til en lek. På grunn av den gode dekkevnen behøver man kun et tynt lag. Sluttresultatet blir både jevnt og uten noen stygge skjolder.

Det kjennes nesten ikke ut som man har foundation på seg, og det er det nok den herlige konsistensen som må ta æren for. En annen flott ting med denne foundationen er at den ikke lukter noe spesielt, og det er et stort pluss. Dette er definitivt en ny favoritt som alle unge kvinner bør ha i sminkepungen sin. Vel verdt pengene!

Pris: Ca. 179kr.

Hvor: FeelUnique og StrawberryNet. Den kan også kjøpes på diverse butikker som selger produkter L’oreal. F. eks Cubus eller H&M.

Bilde: Bulls press
Produktbilde: Produsenten

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

6 kommentarer om “Ukens produkt:

  1. Jeg fnyser vanligvis av sminke fra merker som Loreal, Isadora og Maybelline, men denne foundationen er faktisk utrolig bra! Hadde lett byttet ut min svindyre foundation med denne, om de hadde hatt en farge som passer. Få merker som tilbyr farger som er lyse nok for en bleiking som meg :/

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul