Ukens produkt: Yves Saint Laurent Rouge Volupté

Leppestift er flere ganger kåret til kvinners viktigste sminkeprodukt.

Denne leppestiften er pakket inn i et lekkert hylster av gull, med en liten sniktitt på leppestiftens farge ved hylsterets åpning, og YSLs eksklusive logo. I den ene enden av hylsteret finner du et speil, akkurat stort nok til å vise deg hvor du påfører leppestiften.

Hylsterets innholder er like eksklusivt som forpakningen hinter til, om ikke bedre. Leppestiften er godt pigmentert, lukter nydelig og er virkelig silkemyk. Prisen er litt stiv, men alle kvinner burde unne leppene sine litt ekstra luksus i blandt. Denne bør du prøve ut.

Du kan kjøpe den til 224kr i mange forskjellige farger hos StrawberryNet.Bildekilde: Thinkstock photos, produsenten

Skrevet av: Cathrine Formoe

Cathrine Formoe er en livsnyter på 22 år. Hun studerer journalistikk, og flytter snart down under for å gjøre ferdig bachelorgraden sin der. Hun er også utdannet Make-up artist ved IMC i Stockholm, og ved siden av studiene driver hun eget firma, jobber for Make Up Store, Parfymelle og Femelle.no. Skriver også bloggen http://themakeupstory.blogspot.com om sin store lidenskap, tips&triks og om sminke generelt.

2 kommentarer om “Ukens produkt: Yves Saint Laurent Rouge Volupté

  1. Den har jeg i farge nummer 2 – den beste leppestiften jeg har prøvd og verdt alle 265 kronene jeg betalte for den. Etter jeg kjøpte denne har jeg kjøpt all sminke fra YSL :-)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul