Ulrikke møtte stjernene fra «Twilight»

Den skjønne motebloggeren, Ulrikke Lund har vært i Globen i Stockholm og møtt «Twilight» stjernene, Kristen Stewart og Taylor Lautner.

«Jeg har enda ikke helt skjønt hva som har skjedd, har jeg virkelig møtt Bella og Jacob?», forteller en litt sjokkert Ulrikke på sin blogg.

Grunnen bak Lautner og Stewart sitt besøk til Sverige var gjennom promoteringen av deres nye film, «Eclipse». Den kommer på kino den 30. juni, altså om åtte dager.

«Det ble rent hysteri blandt de tusenvis av fans som hadde møtt opp. Jeg beundrer skuespillerne for at de greier å takle dette, for folk gikk virkelig crazy. Det var gråting, hyling, mye følelser,» forteller Ulrikke på sin blogg. Hun fikk æren av å bli sendt til Stockholm via MTV. Et bilde sammen med selveste Taylor Lautner fikk hun også tatt.

Se flere bilder nedenfor.

[cincopa 10643925]

Bildekilde: ulrikkelunds.blogg.no

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul