Vi elsker espadrillos

Nei, vi snakker ikke om Drillo, men om den spanske skoen som er en av de store stjernene på skohimmelen i sommer.

Skoen, som tradisjonelt har såler av hemp og tøyknyting rundt anklene, er blitt utrolig populær, også blandt kjendisene. Dita von Teese, Jameela Jamil og Fearne Cotton, for ikke å snakke om Kate Middleton, er blitt sett med espadrilloser i det siste. Sistnevntes espadrillos-par var »The Maddox» fra bristiske L. K. Bennett. Da Kate ble observert både dagen før og etter bryllupet med disse lakkwedge-espadrillosene, ble de utsolgt innen 24 timer etter og L. K. Bennett satt sporenstreks opp ventelister for folk som ville kjøpe skoen når de hadde produsert flere, til den nette sum av 1500kr.

Espadrillosen tiltrekning består kanskje av at det finnes en for alle. De finnes i tradisjonelle sandaler, wedges, ballerinasko, høy hæl, mellom-hæl, og i alle regnbuens farger og mønstre. De har vært på markedet i årevis, og passer dermed godt for de som leter etter en klassisk stil – espadrilloser, i likhet med Chanel no5, går visst aldri av moten.

Butikker som New Look, Topshop, River Island og Next, samt de fleste norske skobutikker som DinSko og Dna tilbyr espadrilloser til en billig penge. Og det er kanskje like greit, for med den ofte regnfulle norske sommeren burde du ikke regne med at skoene, som i bunn og grunn er laget av strå, varer i mer enn en sesong!

Bildekilde: Produsentene

Skrevet av: Alexandra

Alexandra Redisch er en 23 år gammel jente fra Drammen. Hun bor for tiden i Wales hvor hun holder på med en master i kreativ skriving. På fritiden elsker Alexandra å skrive krim, samt jenteting som mote, shopping, sjokolade, hatter, og søte små hunder. Ellers blogger hun på http://noublesso.wordpress.com.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul