Vi lanserer norskgatemote.no!

Femelle har nå endelig lansert egen gatemoteside – NORSKGATEMOTE.NO.

Vi i Kvinnemagasinet Femelle er stolte av å vise frem vårt nye nettsted, norskgatemote.no. Denne idèen har vi hatt lenge, og det er herlig å endelig ha fått det til. Nå håper vi bare at dere lesere også vil sette pris på den!

I utgangspunktet vil denne siden oppdateres med ferske gatemotebilder flere ganger daglig, både fra Trondheim, Oslo og Bergen. Vi vil oppdatere siden så ofte som overhodet mulig, så av den grunn søker vi samtidig også flere flinke fotografer i nevnte byer, som har en sterk interesse for mote. Vi vil gjerne ha hjelp fra deg til å gjøre denne siden en stor suksess!

Fotografer som allerede kommer til å fotografere for oss er Mia Bakken Olsen, Mira Jakobsen og Drea Utvik Karlsen.

Du som er interessert i en fotografstilling kan henvende deg via mail til reidunbeate@femelle.no, mens alle dere andre bare må sjekke ut norskgatemote.no, og vær så snill – forelsk dere i siden! :-)

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Vi lanserer norskgatemote.no!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul