Vinterens varmeste jakker

De stiligste jakkene som varmer deg gjennom en norsk vinter.

Når Kong Vinter herjer ute og kulden setter rekord, er det greit å ha en god vinterjakke å kle seg i. Nå kan du være både varm og stilig i vinterkulda!

Lekre kåper
Skal du på fest, og vil være litt ekstra elegant, ser du alltid stilig ut i en kåpe. Husk å velge en som er litt tykk, som kan varme deg om du har den superlekre coctailkjolen under.


Kåpe fra Cubus kr 599, ull- og kashmirkåpe fra French Connection/Nelly.com kr 2099. lekker kåpe fra Mango kr 1699.

Saueskinnskåpen
Saueskinnsjakken, den såkalte aviator-jakken, var en stor hit i høst og følger oss videre inn i vinteren. Nå får du den i kåper og caper, og selv om det ikke er ekte saueskinn så varmer den vel så godt. Det ser like stilig ut, og kombiner gjerne med noen lekre skinnhansker til!


Falsk sauseskinns cape fra Topshop kr 699, saueskinnskåpe fra Topshop kr 3950, kåpe fra Cubus kr 699.

Vinterjakker
Har du investert i en god vinterjakke kan du ha den i flere år. Dette er ordentlige vinterjakker med godt fór, som er garantert å holde deg varm og lekker.


Vinterjakke fra Fornarina kr 1599, foret vinterjakke fra WESC kr 2399, dunjakke fra La Marque du Loup/Nelly kr 1995.

Parkaser

Parkasen du brukte i høst kan du gjerne bruke videre inn i vintere, med gode ullgensere under. En parkas er gjerne litt stor, så du har plass til å pakke deg godt inn i varme klær. Flere av parkasene kommer også med godt fór, så du holder deg god og varm.


Parkas fra Soaked In Luxury/Nelly kr 1199, kakigrønn parkas fra Vero Moda kr 499, helforet og vattert parkas fra Jeane Blush/Nelly kr 899.

Fuskepels
Fuskepelsen-trenden tar vi også med oss videre inn i vinteren. Selv om det kun er fuskepels, så har du masse godt tøy som varmer deg vinteren rundt. Fuskepelsen er spesielt lekker til fest når du vil se litt ekstra glamorøs ut!


Hvit jakke i fuskepels med fór fra Vila kr 799, kåpe i fuskepels fra Filippa K/Nelly kr 2500, leopardmønstret fuskepelskåpe fra Topshop kr 700.Bildekilde: Produsentene

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul