7 steder å besøke

 

 

Mens du reiser det er sterkt anbefalt å besøke de mest iøynefallende og legendariske stedene. Her er en liste over de viktigste stedene i verden som hver reisende bør besøke.

 

  1. Machu Picchu

34936555_l

Turister som besøker Peru reiser hovedsakelig til Cuzco. Denne regionen er kjent for Machu Picchu, en pittoresk by ca. 2400 moh. Turen vil holde deg hypnotisert fra begynnelse til slutt. Den antikke byen vil fortelle deg om Inka imperiets interessante historier. Dette er hvor du kan komme i svært nær kontakt med historien og fortiden.

 

  1. Versailles Palasset

32476858_l

Frankrike er kjent for sine slott og palasser. Neste gang du reiser til Frankrike besøk Versailles – residensen til kong Louis XIV og dronning Marie Antoinette. Den ble først bygget som en jakthytte, men ble senere forvandlet til et kongelig hjem.

 

  1. The Grand Canyon

19680424_l

Det er vanskelig for arkitekter å konkurrere med naturen. Noen ganger, hvis ikke alltid, skaper den utrolige steder for oss å se og beundre. Ett av slike steder er Grand Canyon. Den ligger i Arizona. Krateret er 277 mil lang og 18 mil bredt – vanskelig å forestille seg med mindre du besøker den selv. Utsikten er helt fantastisk med Colorado elven som flyter forbi. Ikke gå glipp av å se dette fantastiske stedet neste gang du reiser til USA.

 

  1. Niagara Falls

maxresdefault

Niagara Falls består av tre store fosser som ligger mellom grensen til New York og Ontario. Navnene på alle de tre er Bridal Veil Falls, American Falls og Horseshoe Falls. De er kjent for å være det største og vakreste fossefallet på planeten.

 

  1. Stonehenge

29876901_l

Et mystisk sted ligger i nærheten av London. Du har kanskje aldri besøkt det enda, men du har sikkert hørt om det. Stonehenge ble bygget ca 3000 f.Kr. Det sies at stedet ble brukt til å begrave de døde. Men det er nok av andre forklaringer på hvordan, når og hvorfor Stonehenge dukket opp i England.

 

  1. Den kinesiske mur

24153225_l

Den kinesiske hæren begynte å bygge den kinesiske muren i det 7. århundre f.Kr. Deres hensikt var å forsvare landet og ikke la fiender inn i territoriet deres. Det er en utrolig struktur som har blitt ansett for å være verdensarv siden 1987. Muren går gjennom hele grensen av landet og dekker hundrevis av kilometer. Besøk Kina og se hvor fantastisk det ser ut.

 

  1. Antarktis

hurt_antarktis

Antarktis er det stedet der du vil fortsette å spørre deg selv om du fortsatt er på samme planet eller ikke. Dette kontinentet er riket av snø og is, klønete pingviner i sine lyse «smoking», og de sørlige lysene i Aurora Polaris glødende i den mørke nattehimmelen. Antarktis er en virkelig må-se reisemål.

Kilde: http://wmnlife.com/

Skrevet av: Pamela Sandnes

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul