Et billigere alternativ til dyre hoteller

Det å bo på hotell er nesten alltid en selvfølge når man skal reise på ferie, men det blir stadig mer populært å leie leiligheter. Ved å leie en leilighet kan du dra nytte av en komfortabel stue, flere soverom og ditt eget kjøkken – perfekt for familier og vennegrupper.

AboutUs-06-500x333Apartment Barcelona tilbyr mer enn 900 leiligheter i Barcelona for korte eller lange opphold i og rundt den katalanske hovedstaden. Fra luksusleiligheter til studioleiligheter i Barcelona, har de et bredt utvalg av overnattinger over hele byen, inkludert Eixample og Ramblas området, samt mange strandleiligheter i Barceloneta. Det spiller ingen rolle om du reiser alene, skal besøke Barcelona med familie og venner eller ønsker å flytte hit. Du kan være sikker på at du vil finne den rette leiligheten for deg med Apartment Barcelona.

Apartment Barcelona har over 9 års erfaring i å leie leiligheter til besøkende fra hele verden. Ikke bare har de et bredt utvalg av full møblerte kvalitetsleiligheter, men de jobber også med internasjonale reiseselskaper, slik at du kan velge din leilighet i Barcelona ut i fra det beste utvalget av overnattinger.

Du kan benytte deg av deres erfarne resepsjonister, som vil gi deg alt av informasjon for at du skal ha det beste oppholdet i byen. De vil mer enn gjerne gi deg råd om ting å se og gjøre i og rundt byen, samt insider tips for en ekte Barcelona-opplevelse. Apartment Barcelona kan også hjelpe deg når det gjelder å organisere turen. Trenger du billetter FC Barcelona? Fikset! Vil du ha taxi til flyplassen? Ikke noe problem! Leter du etter de beste museene i byen? Du har det! Fra den minste detalj til den største forespørselen, hvis det er noe du trenger så vil de hjelpe deg.

Apartment Barcelona gir deg komplett service gjennom deres utvalg av leiligheter i Barcelona, fra designer leiligheter i samme bygning som deres kontor med 24 timers portvakt til studioer ved Las Ramblas. På sine nettsider gir de deg en detaljert beskrivelse av hver leilighet slik at du kan velge din ideelle leilighet i Barcelona etter evne, fasiliteter, beliggenhet og pris. Siden det er så mange leiligheter i Barcelona å velge mellom, kan de også hjelpe deg å avgjøre overnattingen med deres praktiske «My List» -funksjon som sammenligner alle dine alternativer i en enkel liste.

Alle deres leiligheter er valgt med omhu, og du kan se bilder av interiøret og nærområdene i hver leilighet før du gjør ditt valg. De gir også nyttig informasjon om nabolaget av hver av deres leiligheter, slik at du vet nøyaktig hva du kan forvente fra ditt midlertidige hjem i Barcelona.

Som takk for at du bestiller hos Apartment Barcelona, vil du ha muligheten til å få gratis gaver som seilturer langs kysten, flamencoshow, bilag for fantastiske restauranter og mye mer.

De tilbyr også rabatter på Barcelona aktiviteter, eksklusivt for deres kunder. Da kan du spare penger på turer til La Sagrada Familia, sykkelutleie, museumsbesøk osv.

barcelona-apartments-1919-1

Hvorfor leie en leilighet i Barcelona?

Mange velger nå å leie leilighet i Barcelona enn å bo på et hotell, og det er mange grunner til at tilbringe ferien i en fullt utstyrt leilighet er det beste alternativet. Her er noen:

• Nyt privatliv, komfort og frihet
• Spar penger ved å leie en leilighet
• Velg å bo akkurat der du ønsker å bo i byen, enten det er på et historisk svingete gate i nærheten av Las Ramblas eller rett ved strandpromenaden.

 

«Apartment Barcelona er ikke det typiske utleiefirmaet. Vi er mer enn bare en overnattings leverandør; Vi ønsker å tilby den ultimate Barcelona opplevelsen, med din komfort som vår viktigste prioritet.»

Din reise starter på www.apartmentbarcelona.com. Ser deg snart!

Kilde: http://www.apartmentbarcelona.com/ (Sponset innhold)

Skrevet av: Pamela Sandnes

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul