Summer essentials!

Skrevet av: Maren Eiane

Om 2 dager er vi allerede I juni, og mange begynner å bli klar for sol og sommer. Solkrem, sommerkjolen og sandaler er ting de fleste husker å pakke, men det finnes og mange lure ting folk ikke vet de savner før de har prøvd dem.
Jentene som reiste til Rhodos var så heldige at de fikk et par summer essentials med seg på tur fra Coolstuff. Kanskje dette er noe du og bør ha med deg på din neste tur?

wiid1-800x533

 

Når du er på ferie opplever du ny kultur og ny by hver dag. Dette kan ta på energien. I Rhodos tok jentene en rolig kveld der de spilte dette kjekke spillet Det burde man jo vite. Det er ikke bare kjekt, men det lærer deg og ting du kanskje burde vite…

IMG_8396-800x533

 

Du star opp, smører deg inn med solkrem, hopper i bikinien å tar turen ut til bassenget eller stranden. Plutselig kommer du på at du glemte å legge en kald drikke I kjøleskapet I går kveld. Hva gjør du da? Jo, du bruker Beer Tjiller. Den kjøler drikken din ned på rekord tid, og plutselig er du klar til å nyte en kald drink ute i solsteiken!

11328782_10153261174050306_1051369419_n

 

Er du en av dem som elsker stranden, men ikke vil betale for solseng hver dag? Eller en av dem som tar med seg håndkle til å ligge på, men ikke finner en komfortabel stilling å lese boken du har tatt med deg? Dette var ikke et problem for Rhodos jentene, for de hadde med seg Wicked wedge. Den er super komfortabel, og utrolig lett å ta med seg på tur. Når du kommer til stranden blåses den fort opp, og når du skal hjem presses den lett i sammen igjen før du legger den klar for ny dag på stranden.

wickedwedge1-800x533 wicked1-800x533

 

Å ligge ved bassenget i godt selskap er noe av det beste som finnes. Er det god musikk i tillegg, er det prikken over ién. Høyttaleren Vooni splash speaker som Rhodos jentene fikk kan du ha både på land og i vann, så den kunne stå fritt og spille uten noen bekymringer for plask fra bassenget. Kan det bli bedre?

P5080007

 

Alt dette og mange andre ting du ikke savner før du har prøvd kan du finne på CoolStuff.no. Vi er veldig klar for ferie, er du? :)

Skrevet av: Maren Eiane

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul