Velkommen til Scandic Oslo Airport

Ofte når man skal reise på ferie trenger man et hotell å bo på i nærheten av flyplassen. Det er flere hoteller i nærheten av Gardemoen i Oslo, men da våre femelle bloggere overnattet der i forbindelse med Femelle tur til Barcelona falt vi pladask for Scandic Oslo Airport.

BarDet prisvinnende hotellet Scandic Oslo Airport har en attraktiv beliggenhet vest for Gardermoen, kun 6 minutter fra terminalen med shuttle buss. Hotellet har blant annet vunnet priser fra Norsk Designråds Innovasjonspris i 2011 for sin unike design og arkitektur med hensyn til universell utforming. Den har også vunnet en pris for å være et meget handicap vennlig hotell som blir ofte booket av Norske Handicap Forbund.

 

SAM_0009

 

Hotellet er i utgangspunktet et konferansehotell, med hele 16 moderne konferanserom med projektor, lerret og scene som kan holde opp til 500 personer; disse blir også brukt til arrangementer, bryllup og til og med russefeiringer.

Møterom

Scandic Oslo Airport tilbyr også sine gjester et treningsrom som er hele 84 m2 og ligger i luftige og lyse lokaler med alle muligheter for en effektiv og variert trening samt et stor lekerom for de aller minste.

SAM_0013

Hotellet tilbyr forskjellige rom: Standard, Superior, Superior Extra og Junior Suite, i tillegg til egne handicap rom med ekstra god plass. Alle har utmerket design, tregulv, hårføner, strykejern, strykebrett, TV med filmkanaler, trådløst internett, skrivebord og lenestol.

 

Scandic_OSL_Rom402_WEB

 

 

Ingen av rommene har minibar; dette er fordi Scandic Oslo Airport har kommet på en mer smidig løsning for sine gjester som tilbyr enda større utvalg enn en minibar. Rett ved resesjonen finner du en Shop hvor du kan finne alt fra mat og drikke til tannkrem, barberhøvler, bøker og kosedyr. Standard
Dette gjør det enklere for gjester å få et større utvalg
enn det man kan finne i en liten minibar.

 

 

 

 

Skjermbilde 2015-08-01 kl. 22.37.16Ikke er bare hotellet et kjempeflott sted å overnatte, men personalet er også utrolig hyggelig og alltid klar for å hjelpe.

 

Skjermbilde 2015-08-01 kl. 22.40.04«Det er et veldig godt arbeidsmiljø her på hotellet, av og til kommer hotelldirektøren klokken fire for å hjelpe til med frokosten. Alle hjelper til med alt” sier resepsjonisten «ledelsen bryr seg veldig mye av at alle skal ha det bra, og at alle skal hjelpe til” legger hun til.

Ønsker du mer informasjon om booking på Scandic Oslo Airport? Sjekk ut deres nettside her.

 

Skrevet av: Pamela Sandnes

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul