10 klassiske datingfeil

Dating er en fin måte å bli kjent med en annen person på, men det er lett å gjøre feil som kan skremme vekk en potensiell kjæreste.

Femelle gir deg 10 klassiske datingfeil.

1.) Mobilbruk
Det er ingen grunn til å sende melding eller ringe venninnene dine under daten. Du trenger heller ikke oppdatere Facebook eller Twitter-statusen din underveis. All oppmerksomhet burde nå være rettet mot han du tilbringer kvelden med, for dette er en fin mulighet å finne ut om dere har god kjemi. Du kan heller ringe de spente venninnene dine etterpå og fortelle hvordan det gikk.

2.) Alkohol
En øl før kinoen, ut å ta et par drinker eller hjemmelaget middag med en god vin. Alkohol på daten er for mange veldig viktig, for det fører til at du slapper bedre av og praten kommer lettere i gang. MEN det er stor forskjell på ta noen glass vin og å bli full. Hvis du ønsker å unngå å dumme deg ut er det lurt å fokusere mer på han du er sammen med, enn å få nye shots.

3.) Komme for sent
Selv om det kan virke kult å komme «fashionably late» kan det ha en helt motsatt virkning. Det kan hende at daten din selv har stresset for å komme presis, og blir sittende å irritere seg over det resten av kvelden. Det viser også at du ikke tar han seriøst, og at du mest sannsynlig kommer til å gjenta denne oppførselen. Møt heller opp tidsnok med et smil.

4.) Snakke om eksen
Det er en grunn til at de kalles ekser, de tilhører fortiden og eksisterer spesielt ikke på den første daten. Hvis du begynner å snakke om eksen viser du kun mangel på sosial intelligens. Det tyder også på at du ikke har kommet over fortiden, og er i hvert fall ikke er klar for et nytt forhold.

5.) Løgner
Det er lov å overdrive, men ikke finn på ting. Ikke fortell at du studerer medisin eller eier et slott i Spania. Mest sannsynlig vil han se på deg at du lyver, og hvis dere fortsetter å date vil disse fanteriene fort bli avslørt.

6.) Snakke om deg selv
Du er ikke så interessant som du tror. Dessverre. Unngå å snakke for mye om deg selv under daten, spør heller om han og lytt. Hvis du ikke klarer å slutte å snakke om deg selv, har du vel heller ikke behov for å finne noen andre å tilbringe tiden din med.

7.) Tidligere dater
Fokuser på daten du er på . Det finnes ingen grunn for å ta opp gode eller dårlige dates du har vært på før. Dette er bare med på å gjøre han usikker og se på deg som en kronisk dater, for å ikke snakke om desperat.

8.) Krig, fred og politikk og sånn
Du vil gjerne vise at du er samfunnsengasjert og at du leser aviser. Det at du ønsker å redde verden er veldig fint, men hold det for deg selv. Å ta opp samtaleemner som politikk og religion kan føre til uunngåelige og unødvendige diskusjoner. Det er også flaut om du starter en samtale du ikke vet noe særlig om bortsett fra overskriften og ingressen.

9.) Bli for personlig
Alle har noen skjeletter i skapet, men det trenger ikke daten din å vite om i dag. Det er viktig å være åpen og utadvendt, men å fortelle om rare ting du opplevde i barndommen eller vanskelige familieforhold kan lett skremme han vekk.

10.) Være overivrig
Du skal være selvsikker og interessert, men ikke overdrive. I frykt for å ikke ha noe å prate om og virke kjedelig tror du det er lurt å virke begeistret for alt (Toalettet, duken, bestikket osv.) Dette kan i midlertidig føre til at han tror du har en skrue løs, eller at du ikke har noe liv.
Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: admin1

Vis
Skjul