10 utfordringer et forhold må igjennom

Det går opp og ned, fram og tilbake. Her er utfordringene ALLE par må gjennom.

1. Sjalusi – enten man ønsker å innrømme det eller ei. Vi sitter alle å ruger på en liten usikkerhet. Viktigste her er å svelge den, smile og ose av selvtillit. Ingen vil vel ha en klengete kjæreste som alltid trenger bekreftelse, og som begynner å sutre hver gang du snakker med en av motsatt kjønn?
2. Penger – Felles økonomi? Dele middagen på to? Penger er et sårt tema. Det beste er å dele cirka likt, ikke være gjerrig, og legge igjen kalkulatoren hjemme.

3. Vaner og uvaner – Så fort man flytter sammen vil vaner og uvaner du ikke ante fantes ploppe fram. Han glemmer å legge ned dolokket og lar kjøleskapsdøra stå åpen. Rydder aldri opp etter seg, klipper tåneglene i stua, og tar bare ut søpla hvis han får noe igjen for det, for å si det sånn..

4. Sex – Sex skal være bra, men man kan jo være uenig i hva som er bra og ikke. Her er kommunikasjon stikkordet, og slagordet er øvelse gjør mester.

5. Svigerforeldre – du kan bli datteren de aldri fikk, eller datteren de så absolutt ikke trenger flere av. Svigerfar er lett å sjarmere, svigermor trenger muligens litt mer smisk. Men husk at det løser seg for snille jenter. (Som er villige til å dele sin elskede med svigermor.)

6. Ekser – De er ikke til å unngå. Alle har de, og de glemmes aldri. Men husk at det er en grunn til at det ble slutt med eksen(e), og en grunn til at han er sammen med deg.

7. Venner – Kommer man overens med den andres venner er det bare fryd, gammen og herligheter. Liker de deg ikke blir ting kompliserte, og kjæresten din revurderer mest sannsynelig forholdet. Uansett er det viktig i et forhold at man kan ha venner på hver sin kant, og møte de uten kjæresten på slep.

8. Forskjellige interesser – Ens hobby og interesser kan oppta mye av din tid. Og hvis partene i et forhold har forskjellige interesser kan det fort bli lite tid til overs for hverandre. Her må man tilpasse seg, og finne en interesse dere kan ha sammen.

9. Husholdning – Hvem skal renske avløpet, ligge på alle fire og skrubbe gulvet eller klippe gresset? Disse er alle roten til en hel bøtte med potensielle krangler. Svært få liker å rydde, vaske og reparere, men det må bli gjort. Del arbeidsoppgavene, og hold deg til avtalen!

10. Barn – Vil den ene ha barn og ikke den andre? Dette spørsmålet må stilles tidlig i forholdet. Vil den ene parten ha og ikke den andre, er det nok dessverre dødsdømt. Man kan verken tvinge eller overtale noen til å få barn – et barn fortjener foreldre som ønsker å være det!Skrevet av Cathrine Formoe
Foto:Thinkstock

Skrevet av: Gjesteskribent

Gjesteskribent blir brukt som automatisk forfatter når det er talentfulle bloggere som skriver gjesteartikler for oss. Skribentens navn og bloggurl står opplyst i artikkelen ovenfor.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul