3 nyttige råd hvis du skal på date.

Skal du på date og gruer deg noe helt forferdelig? Er du redd for at han ikke kommer til å like deg, eller at det skal bli pinlige pauser med stillhet? I stedet for å begynne å skrive notatlapper med stikkord for kvelden – Ro ned, pust ut og følg våre råd for hvordan du kan klare å slappe av på daten.

– Ikke ha for store forhåpninger.
Har du vært singel en god stund og går å venter på ”den rette”, så er det fort gjort å falle i denne date-fellen. Selv om du kanskje har fått et utrolig positivt inntrykk av han du skal på date med, betyr ikke det automatisk at han er den perfekte mannen for deg. Går du på date med slike tanker i hodet kan du lett fremstå som desperat, og det er skikkelig turn-off. Vær selvsikker og tillat deg selv å være litt kresen.

– Ha på deg sexy undertøy.
Alle kvinner burde ha på seg sexy undertøy på en date. Sliter du med lav selvtillitt er dette ekstra viktig. Sexy undertøy kan nemlig hjelpe deg å være mer selvsikker, og er det noe mannfolk liker, så er det en kvinne med sterk selvtillitt.

Skulle daten eventuelt bli en skikkelig suksess, er det betryggende å vite at man ikke har de stygge bestemortrusene på.

– Smil og vær positiv.
Flertallet av mannfolk er nok enige på dette punktet. Så å si ingenting er mer sjarmerende enn en kvinne som smiler med hele ansiktet – både med munnen og øynene. Merker du i løpet av daten at du virkelig liker han, så er det beste tipset å le. Vis at du synes han er morsom, se han inn i øynene når dere prater og flørt ved å ta på han når det føles naturlig.

.. og for all del – Ikke snakk om eksen din!

Bildekilde: Bulls Press

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “3 nyttige råd hvis du skal på date.

  1. Sigrid: Selvfølgelig skal man si noe. Det er derfor jeg har skrevet at man skal være glad og positiv! :) Med det mener jeg ikke at man skal kun sitte som en pyntedukke! :) Hehe. :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul