3 spørsmål menn hater å svare på

Disse 3 spørsmålene bør du unngå å spørre så lenge som mulig om du ønsker å holde på han du er forelsket i.

1. Synes du jeg er feit?

Menn hater dette spørsmålet. Først av alt, så er det ingen enkel måte for ham å svare riktig. Hvis han sier «nei», vil kvinnen kanskje anklage ham for å lyve, men hvis han svarer med brutal ærlighet og sier «nei, men du har lagt på deg litt», da vil han ende opp med å såre henne. Menn er tiltrukket av selvsikre kvinner og spørsmål som dette gjør at du høres både trengende og usikker ut.

2. Hvordan var egentlig eksen din?

Før du spør dette spørsmålet, bør du vurdere hva dine motiver er. Prøver du å finne ut hva slags kvinner han er tiltrukket av, eller er du bare nysgjerrig? Er du sjalu på at han har vært forelsket før? Nå som du har svart på hvorfor, tenk på dette – betyr det egentlig noe? Han er tydeligvis ikke sammen med henne lenger, men han er med deg, hva mer trenger du å vite? Ikke gi ham en grunn til å se tilbake. Fokuser på dere og fremtiden sammen.

3. Hvor ser du oss om ti år?

De fleste menn har ikke lagt noen lang plan for forholdene sine. De lever i øyeblikket og de nyter hvert sekund de tilbringer sammen med kvinnen de bryr seg om. Dette betyr selvsagt ikke at de ikke ønsker et langsiktig forhold, men hvis en fyr er forpliktet til deg nå, tenker han ikke ti år frem i tid. Mest sannsynlig er han fornøyd med hvordan ting går og ønsker bare å fortsette og la ting skje naturlig.

Bildekilde: Thinkstock

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul