5 på gata om sexpartnere

Kvinner har alltid skulle vært uskyldige, prektige og jomfruaktig, og av frykt for å bli dømt, kunne man kun i en trofast venninne gruppe våge å si hvor mange sexpartnere man hadde hatt.

Nå er det ikke lenger like tabu å snakke om hvor mange sexpartnere vi har hatt, men det er fortsatt en viss tvil om hvorvidt alle tørr å være like ærlige. Vi vet alle at det er en stor sjanse for at vi blir stemplet av gutta hvis vi har litt erfaring, men blir vi egentlig det av jentene også? Vi dro ut for å høre med 5 jenter på gata.

Hvor mange sexpartnere er egentlig for mange?

Tammi Bene 22 år

For meg spiller det ingen rolle hvor mange sexpartnere man har hatt. Det er bare en fordel fordi da er man erfaren, og noen er jo bedre enn andre.

Hvis og når du finner en person hvor du kan si at det er deg og meg, da skal jo fortiden heller ikke spille noen rolle. Så for meg har antallet på dine tidligere sexpartnere ikke noe si.





Camilla Eriksen 18 år

Nå i denne alderen jeg er i, da synes jeg grensen er mellom 20 og 30 stykker, men hvis vi snakker om eldre personer, da er det 60 stykker.

Jeg hadde nok blitt helt sjokkert hvis en 50-åring hadde sagt at hun hadde hatt 60 sexpartner i løpet av livet.








Mai-Lynne Nordlien 18 år

Det finnes ingen begrensninger. Jeg synes egentlig ikke det spiller noen rolle jeg.

Jo altså, 50 stykker er kanskje litt for drøyt.











Carina Kirkeby 20 år

Ehm! 50, 60 er ganske nær grensen synes jeg.

Det kommer jo helt an på alderen, men for min alder er det nok 50 eller 60 stykker, rundt der.









Karoline Jørgensen

Det var et vanskelig spørsmål. Jeg har faktisk ikke tenkt så mye over det.

Det spiller jo ingen rolle. Det er jo tross alt en privat sak da, men kanskje 20 eller 30 stykker.

Det kommer selvfølgelig også an på hvor gammel man er.









Fotograf: Mie Andersen

Skrevet av: Mie

Mie Andersen er 18 år og har nettopp gått ut av videregående, med media og kommunikasjon som hovedlinje. Å skrive og ta bilder er to ting hun virkelig elsker, samt det at hun har en stor interesse for mote og interiør.

10 kommentarer om “5 på gata om sexpartnere

  1. Oi, jeg synes 20 sexpartnere i en alder av 18 år er DRØYT! Slik hun ene påstod. Jeg er ikke motstander av sex, eller noe. Men om man har over ti hakk på sengekanten er man mer enn bare litt løs på tråden.. Jeg er 20, og har hatt sex med fire stykker i mitt liv..

  2. Jeg synes ærlig talt at 20 – 30 stk er litt mange for en 18-åring. I og med at vi har hatt «lov» og å ha sex i 2 år nå. Men det er vel forskjellig fra person til person.

  3. Julie, du er flink :D ikke bli som disse pikene er HAHHAHAHHA kjenner et par av dem D::D:D:D HAHHAHHAAHh LOSER

  4. Jeg gir faktisk faen i hvor mange folk har seg med, så lenge de bruker beskyttelse og behandler folk med respekt. Folk er jo så forskjellige, noen forbeholder det kun til kjæresten, andre liker også litt løsere forbindelser. Ja til begge sier jeg, men trofast i et forhold! :)

  5. jeg for min del vil kun ha sex med en mann i livet mitt, og det er han jeg skal gifte meg med :)

  6. Shit – flere av jentene som mener man må opp i 40-60 stk for at det skal være litt for mange for en 18-20-åring?? Det betyr èn ny sexpartner i senga hver eneste måned, i hele 3, 4 eller 5 år!!! :o … Eller bare 1 ny sexpartner hver uke i 1,5 år, hvis man debuterer som 16-åring og har hatt seg med 60 stk som 18-åring… Drøøøøyt…

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul