5 sexmysterier

Sex er en stor og mystisk verden, som man lett kan gå seg vill i. Vaginalorgasme, kalorifattig sæd, frenulum… listen over rare begrep, er lang. Nå skal vi forsøke å bli litt mer bevisste, ved å oppklare 5 sexmysterier.

Mysterium 1: Er det virkelig sånn at noen folkeslag har større penis enn andre?

Aha! : Ja! Det er faktisk sånn at noen folkeslag er litt mer velsignet enn andre, når det gjelder nissen i underetagen. En studie gjennomfør blant afroamerikanske, asiatiske og hvite menn viste følgende resultat – asiatiske menn har minst utstyr (10 til 13,75 cm lang), hvite menn kom som nummer to i rekken (15 cm lang), mens afroamerikanske menn visstnok har et utstyr som i gjennomsnitt er størst (16,25 til 20 cm lang). Jaja, jenter, ser ut som om vi må legge sommerferien til Kongo,

Mysterium 2: Stemmer det at menn oftere har lyst på sex enn kvinner?

Aha! : Nja. I følge medlemsdatabasen til datingtjenesten Q500, er resultatene
nesten helt like. Det var ca 21 000 som gjennomførte testen, og tallene taler klart. 36,9 av mennene vil ha aktivitet i sengehalmen en til to ganger i uken, og 34,2 kvinner vil det samme. Det er altså ikke store forskjellen! Menn har uansett en tendens til å overdrive hvor ofte de har lyst på slike tester, samtidig som kvinner underdriver.

Mysterium 3: Vaginalorgasmen. Hvor er det, hva er det, og kan du få det?

Aha! : Mange kvinner tror det er noe feil hvis de ikke kommer under sex. De
faker, og sitter igjen men en følelse av at de er mislykket og annerledes. Sånn er det altså ikke! 75 – 90% av alle kvinner trenger direkte stimuli av klitoris for å oppnå orgasme. Det er altså ganske få av oss som får vaginalorgasme. Dette er noe du får ved hjelp av det berømte g-punktet. Desverre, er det ikke alle som har dette heller. Italienske forskere har funnet ut at det er tykkelsen på skjedeveggen som avgjør om du har det omdiskuterte punktet, eller ikke. De mener også at man har bevist at det eksisterer, ved hjelp av ultralyd,
men desverre ikke hos alle kvinner. Det skal ikke være lett.. Hold deg til gode gamle klitoris, så blir du ikke skuffet. Skal du derimot prøve å få vaginalorgasme ved hjelp av g-punktet, skal du begynne å massere forsiktig på et ruglete valnøtt-aktig punkt, som sitter ca 4 cm opp i skjeden, mot magen. Vær opphisset når du gjør det og økt takt og press etter hvert.

Mysterium 4: Legger du på deg av å svelge godsakene hans?

Aha! : Nei. Sæd inneholder veldig få kalorier, så du skal svelge ganske store
mengder for å bekymre deg for slikt. Og du forbrenner trolig de få kaloriene du eventuelt får i deg, mens du gjør jobben..

Mysterium 5: Freneler, -freluri, – frenular, -What?! Frenulum, hva er det?

Aha!: Frenulum sitter på den siden av penis som er «underst». Det er en liten streng bak på penishodet, som fungerer nesten som kvinners kliltoris. Den er ekstremt følsom, og er kilde til en hel del nytelse. Slikk på den under blowjob, stryk forsiktig og se hva som skjer!

Kilde: klikk.no
Bildekilde: Bulls Press

Skrevet av: Ida Charlotte

Ida Nikolaisen, 20 år, og bor i Oslo. Begynner nå på en bachelor i journalistikk, hvor første året er i Norge, og de to siste i Australia. Sang og musikk er hennes aller største lidenskaper. Hun er også vokalist i et band som har spillejobber på steder rundt om kring i Oslo. Jobber ellers som salgskonsulent i Aftenposten og blogger på http://idanikolaisen.blogg.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul